Hendrik Mol (t.h.) & Mathias Berntsen (t.v.) i aksjon under Nations Cup i Lillesand juni 2023.
Foto: Visuello

Våre norske landslag har spilt spennede kamper under Beach Pro Tour Challange i Xiamen, Kina. Her spilles det om viktige rankingpoeng for å sikre seg plass i OL i Paris mot slutten av sommeren.

Emilie Olimstad og Sunniva Helland-Hansen møtte tøff motstand og måtte se seg slått av New Zealand. Heldigvis hadde de litt flaksen da de slapp å spille kvalifiseringen på grunn av at et annet lag trakk seg.

Hendrik Mol og Mathias Berntsen vant sin første kamp i puljespillet mot Østerrike. Deres opprinnelige motstander, det amerikanske laget, trakk seg fra konkurransen og som automatisk plasserte dem som vinnere av puljen. Nå er de klare til å ta på seg utfordringen i 8. delsfinalen.

Jetmund Berntsen, en av lagets trenere, er fornøyd med prestasjonen så langt.
-De spilte suverent, ser ut som de er i god form. Virker avslappet. De har vært på reise i ca 2 mnd så dette er imponerende med tanke på reisebelastning, sier landslagstreneren.

Markus Mol og Jo Sunde, som dessverre røk ut i den innledende kvalifiseringen til turneringen. De tapte mot New Zealand, som  satte en stopper for deres videre deltagelse i turneringen.

Start typing and press Enter to search