Foto: Tomm Hansen

Resultater menn


På herresiden leverte storfavoritten Koll IL en forventet seier mot Asker, og sikret seg en plass i semifinalen i cupen. TIF Viking fikk det litt tøffere i sin kvartfinale, men de vant også til slutt, 3-1 mot 1. divisjonslaget Torvastad IL. Kampen som på forhånd var regnet som den jevneste kvartfinalen var kampen mellom NTNUI og Førde VBK. Sist helg tapte NTNUI 0-3 på hjemmebane for Førde VBK i Mizunoligaen, men laget fikk sin revansje i kvartfinalen. Det endte med en knepen 2-3-seier til trønderne i Førdehuset. Sigurd Festøy ble NTNUI sin toppscorer med 29 poeng, mens Edvard Adolfsen plukket flest poeng for Førde VBK med sine 24 poeng. I den siste kvartfinalen mellom Sandnes VBK og BK Tromsø sjokkerte 1. divisjonslaget fra Rogaland alle og feide BK Tromsø av banen med 3-0!

 

Resultater kvinner


I kvartfinalen mellom KFUM Volda og BK Tromsø vant damene fra nord komfortabelt 0-3 i Volda Campus, og de er klare for semifinale. Koll IL hadde heller ingen problemer mot NTNUI og vant overlegent 0-3 borte i Dragvoldhallen. I Førdehuset så det lenge ut til at Førde skulle overraske mot TIF Viking, men til tross for Førde-seier i første sett hadde TIF Viking få problemer resten av kampen, og kampen endte til slutt 1-3. I kampen det var knyttet mest spenning til på forhånd, kvartfinalen mellom Randaberg IL og Oslo Volley,  viste Randaberg høy klasse, og vant med god margin 3-0, mot hovedstadslaget.

 

Kan Sandnes VBK gå hele veien til cupfinalen? Foto: Sandnes VBK

Dermed er Randaberg, TIF Viking, BK Tromsø og Koll IL klare for semifinaler på kvinnesiden, mens Sandnes VBK, TIF Viking, NTNUI og Koll IL er klare for semifinaler på herresiden.

Resultater og statistikk fra alle kamper i cupen ligger HER.

Trekningen vil bli streamet på Norges Volleyballforbund sin facebookside, mandag 22. november kl 13:30.

 

Start typing and press Enter to search