NVBF Region Øst har glede å informere at vi kommer til å få besøk av dyktige foredragsholdere fra organisasjon Sunn Idrett.

  • 16. desember arrangeres det uttakssamling for regionlag. Foredrag «Spis smart» avholdes fra 12.15-13.30 i Slagenhallen (auditoriet).
  • 20. januar arrangeres det Utviklingssamling og Teen Volley i Skjeberg. Foredraget avholdes fra ca. 12.00-13.00 (detaljert informasjon kommer).

Ved å være litt bevisst på hva du spiser, kan du oppnå store gevinster både når det gjelder helsen din og prestasjoner på skole og i idrett. Når man er ung er det ekstra viktig å ta vare på kroppen sin og sørge for at man har et godt kosthold. Da er man i en viktig vekstfase, hvor kroppen trenger å få tilført nok energi og byggestoffer for at blant annet muskler og skjelett skal utvikle seg normalt. Men hva vil det si å ha et bra kosthold? Og hva er viktig for deg som er ung og i tillegg trener? I dag finnes det en jungel av kostholdsinformasjon, og det er ikke alltid lett å vite hva som er riktig når «ekspertene» kommer med motstridende råd. For å gjøre det litt klarere for deg, har vi på disse sidene samlet informasjon og enkle råd som kan hjelpe deg til å få et smartere kosthold. Kostrådene er basert på norske kostholdsanbefalinger og Olympiatoppens anbefalinger for idrettsernæring.

Start typing and press Enter to search