NVBF Region Øst har glede å informere at vi kommer til å få besøk av dyktige foredragsholdere fra organisasjon Sunn Idrett.

  • 16. desember arrangeres det uttakssamling for regionlag. Foredrag “Spis smart” avholdes fra 12.15-13.30 i Slagenhallen (auditoriet).
  • 20. januar arrangeres det Utviklingssamling og Teen Volley i Skjeberg. Foredraget avholdes fra ca. 12.00-13.00 (detaljert informasjon kommer).

Ved å være litt bevisst på hva du spiser, kan du oppnå store gevinster både når det gjelder helsen din og prestasjoner på skole og i idrett. Når man er ung er det ekstra viktig å ta vare på kroppen sin og sørge for at man har et godt kosthold. Da er man i en viktig vekstfase, hvor kroppen trenger å få tilført nok energi og byggestoffer for at blant annet muskler og skjelett skal utvikle seg normalt. Men hva vil det si å ha et bra kosthold? Og hva er viktig for deg som er ung og i tillegg trener? I dag finnes det en jungel av kostholdsinformasjon, og det er ikke alltid lett å vite hva som er riktig når «ekspertene» kommer med motstridende råd. For å gjøre det litt klarere for deg, har vi på disse sidene samlet informasjon og enkle råd som kan hjelpe deg til å få et smartere kosthold. Kostrådene er basert på norske kostholdsanbefalinger og Olympiatoppens anbefalinger for idrettsernæring.

Samarbeidspartnere

Cloudnames Lerøy Mikasport Mizuno Nordic Choice Hotels Norwegian Frende Forsikring Antidoping Norge Amedia Svane
Cloudnames Lerøy Mikasport Mizuno Nordic Choice Hotels Norwegian Frende Forsikring Antidoping Norge Amedia Svane

Start typing and press Enter to search