Norges Volleyballforbund er stolt av Emilie Olimstad og Sunniva Helland- Hansen som stiller opp som ambassadører for Ren utøver.

Nå er det ca 21 700 personer som har gjennomført den nye versjonen av Ren utøver, som ble lansert i januar. Per i dag er 527 av disse fra NVBF.

Er du ikke en av disse? Her er lenke til e-læringen Ren Utøver (renutover.no)

     

Lurer du på hva Ren Utøver er?

Ren Utøver er et læringsprogram for utøvere og ledere på alle nivå i norsk idrett.
Ren Utøver
gir tilpasset opplæring – uansett om du trener på ungdomsnivå eller toppnivå.
Ren Utøver gir deg informasjon om bl.a. regelverk, dopinglisten, dopingkontrollen, kosttilskudd og helsekonsekvenser.
Ren Utøver gjør du på mobilen din. Men det er også mulig å gjennomføre på datamaskin. Du trenger ikke å gjøre alt på en gang da programmet husker hvor du ga deg sist. I den nye versjonen er også modulene tilpasset ulike målgrupper.

Norges Volleyballforbund oppfordrer alle klubber til å se nærmere på Antidoping Norges forebyggende programmer. NVBF er opptatt av å synliggjøre vår forebyggende innsats mot doping, og her er det både elementer av kunnskapsheving og verdi- og holdningsskapende arbeid knyttet til trening, idrett, kropp og helse. Ellers har alle våre landslagsutøvere, trenere og støtteapparat i volleyball og sandvolleyball tatt FIVBF antidopingprogram Play Clean og alle klubbene i Mizunoligaen og 1. divisjon skal være sertifisert som Rent Idrettslag. Her ser du også informasjon om NVBF som RENT SÆRFORBUND.

Start typing and press Enter to search