Foto: NVBF

Super stemning på de første åpne samlingene

I helgen ble sandvolleyballsesongen smashet i gang gjennom to åpne samlinger i landet. Strålende vær og super stemning preget helgen.

Trøndelag:

Det er flere år siden sist det ble gjennomført en åpen samling i sandvolleyball i Trøndelag. Derfor er det ekstra gledelig at hele 38 deltakere møtte opp på Lade i Trondheim for to økter i sanden lørdag 1.mai. Og i strålende vær ble samlingen en skikkelig suksess. Ansvarlige for samlingen var regionlagstrenerne Andrea Persøy og Sven Andreas Nygaard. De fikk god hjelp av arrangørklubb Trondheim SVK.

Regionlagstrener for gutter, Sven Andreas Nygaard, syns den høye deltakelsen på samlingen er utrolig gledelig. Og ekstra kjekt syns han det er at så store deler av regionen er engasjert i aktiviteten. Deltakerne på samlingen var ivrige og interesserte, og de virket veldig motiverte. Det er mange av ungdommene som bare har trent innendørs med sitt eget lag i lang tid. På samlingen lørdag kunne endelig volleyungdom treffes på tvers av klubber og lag, og dette ble helt tydelig satt stor pris på. Mange av ungdommene har spilt mye volleyball, men de kom på samling med lite sandvolleyballerfaring. De hadde likevel ingen problemer med å henge med også i ukjent terreng i sanden. Trenerne veiledet godt og gav dem nyttige tips underveis, slik at alle lærte og opplevde mestring. Dette viser at disse samlingene virkelig er åpne for alle, og at det er en skikkelig kul samlingsplass.

Nå gleder vi oss til neste åpne samling i Namsos 29. mai.

Foto: NVBF – Strålende vær og ivrige spillere preget samlingen.

 

Foto: Odd Inge Persøy

Agder:

På Gimle sandvolleyballanlegg i Kristiansand ble det arrangert åpen samling på lørdag 1. mai. Her var det 28 ivrige deltakere som fikk en lang, men god dag i sanden ledet av regionlagstrenerne Alexandre Peres og Sondre Finne. På grunn av smitteutbrudd i Lindesnes Kommune var det dessverre ikke alle spillere  i regionen som kunne delta på denne samlingen. Men disse får en ny mulighet i Mandal torsdag 13. mai. Da vil regionlagstrenerne komme til Lordens for å holde en utsatt åpen samling #1.

Les her om de åpne samlingene i hver region.

Start typing and press Enter to search