Blindheim IL Volleyball inviterer til BIL-cup for 39.gang

BIL-cup er en svært  tradisjonsrik volleyballturnering for aldersbestemte lag, og i år arrangeres den altså for 39. gang fra 17.-19. april. Nå er det åpnet for påmelding, og volleyballgruppa håper på enda flere påmeldte lag i år enn i fjor.

Turneringen arrangeres i Blindheim, og er for klasser helt fra nybegynner til U19. I år tilbys det også seksmannsvolley i klassen U13 for dem som vil ha en ekstra utfordring.

Blindheim Volleys velsmurte dugnadsmaskineri står klart til å tilby overnatting for tilreisende, måltider, lunsjpakker, kiosksalg og aktiviteter utenom det rent sportslige. BIL-cup-sjef Tor Magnus Hopland har ansvaret for å koordinere den store dugnadsgjengen som trengs for å gjennomføre et så omfattende arrangement. Han skryter av dugnadsånden i Blindheim Volley, og mener at idrettsgleden som små og store volleyballspillere viser under BIL-cup, er verdt alt «strevet».

BIL-cupen markerer slutten på volleyballsesongen, og har vært et sportslig og sosialt høydepunkt for mang en volleyballspiller opp gjennom tidene. Vi skal gjøre det vi kan for å skape gode volleyballminner i år også!

Start typing and press Enter to search