Blindheim IL Volleyball inviterer til BIL-cup for 39.gang

BIL-cup er en svært  tradisjonsrik volleyballturnering for aldersbestemte lag, og i år arrangeres den altså for 39. gang fra 17.-19. april. Nå er det åpnet for påmelding, og volleyballgruppa håper på enda flere påmeldte lag i år enn i fjor.

Turneringen arrangeres i Blindheim, og er for klasser helt fra nybegynner til U19. I år tilbys det også seksmannsvolley i klassen U13 for dem som vil ha en ekstra utfordring.

Blindheim Volleys velsmurte dugnadsmaskineri står klart til å tilby overnatting for tilreisende, måltider, lunsjpakker, kiosksalg og aktiviteter utenom det rent sportslige. BIL-cup-sjef Tor Magnus Hopland har ansvaret for å koordinere den store dugnadsgjengen som trengs for å gjennomføre et så omfattende arrangement. Han skryter av dugnadsånden i Blindheim Volley, og mener at idrettsgleden som små og store volleyballspillere viser under BIL-cup, er verdt alt «strevet».

BIL-cupen markerer slutten på volleyballsesongen, og har vært et sportslig og sosialt høydepunkt for mang en volleyballspiller opp gjennom tidene. Vi skal gjøre det vi kan for å skape gode volleyballminner i år også!

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search