For andre gang inviterer Norges Volleyballforbund til sittevolleyballsamling i Langesund fra 5.-7.oktober!

Samlingen skal være en møteplass der nye og etablerte spillere møtes på lik linje med fagpersoner, klubbledere og andre som ønsker å lære mer om sittevolleyball eller ønsker å etablere et tilbud i sin klubb. Vi oppfordrer spesielt nye utøvere til å melde seg på til samlingen! Det blir felles trening, læring og inspirasjon. Utøvere på alle nivåer er velkomne! Sittevolleyball er en paraidrett, men i de aktive miljøene spiller utøvere med og uten funksjonsnedsettelser på samme lag.

Sittevolleyball spilles av utøvere sittende på gulvet. Det er derfor en forutsetning at man kan sitte på gulvet ved egen hjelp for å delta.

Tentativt program
Samlingen starter fredag 5.oktober kl. 18.00 og avsluttes søndag 7.oktober kl. 12:00. Det blir lagt opp til tre treningsøkter, teoretiske bolker og sosial aktivitet.

Fredag
Kl. 15:00 Mulig å sjekke inn
Kl. 18:00-19:30 Oppmøte konferanserom og introduksjon
Kl. 19:30-21:00 Middag
Kl. 21:00 Sosialt

Lørdag
Kl. 07:00-10:00 Frokost
Kl. 10:00-12:00 Praktisk økt i Skjærgårdshallen
Kl. 13:00-14:00 Foredrag i konferanserom
Kl. 14:00 Lunsj
Kl. 16:30-18:30 Praktisk økt i Skjærgårdshallen
Kl. 19:30 Middag og sosialt

Søndag
Kl. 07:30-10:00 Frokost + utsjekk av rom
Kl. 10:00-12:00 Praktisk økt i Skjærgårdshallen
Kl. 12:00 Enkelt matservering, dusj og hjemreise

Hovedtrener for samlingen vil være Martin Engvik. Martin er en dyktig trener med et stort repertoar. Han har trent en rekke skoleelever, holdt trenerkurs og skrevet en fagbok om sandvolleyball. Martin er i dag sportssjef og landslagstrener i sandvolleyball. Det er dermed en erfaren og dyktig mann som er flink til å tilrettelegge som leder oss igjennom denne treningshelgen i sittevolleyball.

Opphold
Vi har reservert rom på Quality Hotel Skjærgården. Deltakere skal fortrinnsvis bo på dobbeltrom. Ta kontakt hvis du har spesifikke ønsker eller behov når det gjelder overnatting.

Bespisning og overnatting vil foregå på Quality Hotel Skjærgården. Treningene vil finne sted i skjærgårdshallen rett ved siden av hotellet.

I sammenknytning til hotellet er det også en 4000 kvadratmeter stor badepark som vil være til fri disposisjon under oppholdet.

Utøverne som ønsker kan ha med ledsager. Alle påmeldte må være selvstendige med tanke på personlig stell. Ved behov for assistanse utenom aktivitet, bes utøvere å ta med egen ledsager. For utøvere under 15 år må en foresatt eller kontaktperson være med på samlingen.

Kostnader, reise og transport
Egenandelen for å delta på samlingen er 600kr. Dette inkluderer overnatting, trening, deltaker t-skjorte og mat. Deltagere blir fakturert i etterkant av samlingen.

Påmeldte med reisekostnader over 500kr vil få dette dekket. Utgiftsrefusjonsskjema vil bli sendt ut i etterkant av samlingen. Forbundet er behjelpelig med å bestille reise hvis noen ønsker dette. Ta kontakt.

Det er gode parkeringsmuligheter utenfor hotellet, for de som velger å benytte seg av privatbil.

Påmelding
Til denne samlingen vil det være individuell påmelding. Meld deg på her: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=9CZ4Q7MVC61N innen 16.september.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Malin Emilie Mørk på [email protected] eller 95 40 39 62.

Er du utøver i klubb? Trener? Klubbleder? Student? Fagperson?

Var du på Camp Spinal? Opphold på Beitostølen? Morgendagens paralympier? Sunnaaslekene?

Vi gleder oss til å se deg igjen.

Vennlig hilsen
NORGES VOLLEYBALLFORBUND

Start typing and press Enter to search