NM SANDVOLLEYBALL 2023

Acron Beach Festival ble helgen 9.-11. juni avsluttet med NM Senior. For første gang skulle det deles ut kongepokal til vinnerne.

Gratulerer til Anders Berntsen Mol, Adrian Mol, Emilie Kløvfjell Olimstad og Sunniva Helland-Hansen med velfortjent NM-gull og kongepokal!

(Trykk på bildene for å få full oppløsning)

Elektrisk stemning

Det har vært en utrolig god stemning i Lillesand siste uka. Med strålende sol alle dager, fantastiske idrettsprestasjoner og god stemning har det vært en opplevelse! Kommentatoren beskrev spillet under finalen for herrene som «artisteri og sirkus på Kokkenes». Anders Mol nevnte at det er en ære å spille på hjemmebane og at det blir en tradisjon med sandvolleyballturneringer på Kokkenes i Lillesand.

Til og med Hans Majestet Kongens Garde var tilstede og akkompagnerte premieutdelingen, noe som var passende da det for første gang skulle deles ut kongepokalen til vinnerne.

 

En stort takk

Vi ønsker å takke alle som har bidratt til å gjøre helgas, og ukas,  arrangement til en suksess! Fra utøvere, banemannskap, frivillige, artister, arrangører og ikke minst publikum. Tusen takk!

 

Nedenfor er det en sliderekker med bilder fra alle NM-dagene og fra Byfest Lillesand.

Fotograf: Visuello/Oda Hveem – Facebook – Instagram – Nettside

 

 

 

Vil du lese mer om NM? Trykk på knappen under.

Start typing and press Enter to search