Fem digitale møteplasser for ledere på fire dager – vår første webinaruke for ledere er gjennomført, og vi er FORNØYD!

På ei lita uke har vi vært innom «Valgkomiteens arbeid«, «Bedre arrangement«, «Ubevisst doping? Hvor går grensen?» og «Klubben – mer enn en konkurransearena«. I tillegg ble webinaret om sittevolleyball gjort om til et møte mellom kreative entusiaster – mer om dette kommer 3. desember!

Fra webinaret «Bedre arrangement»

Fra webinaret «Valgkomiteens arbeid»

 

 

 

 

 

 

 

Vi vet at det å sitte i en lederposisjon i et idrettslag ikke er bare-bare. Det er mye å følge med på, mye å følge opp, og regelverk og lovtekster og endringer i «må-gjøre»-lista kan noen ganger bli overveldende. Og særlig om man er ny i en lederrolle kan det rett og slett være greit å få en kort innføring i ulike temaer. .

Gjennom korte webinar ønsker vi å bidra til å gjøre må-oppgavene litt mindre uoverkommelige. Vi tror at kunnskapsdeling er lurt, og erfaringen fra denne uka synes å stemme med vår tro.

Fra AntiDopings webinar «Ubevisst doping? Hvor går grensa?»

Fra webinaret «Klubben – mer enn en konkurransearena»

 

 

 

 

 

 

 

Vi er oppildnet av suksessen, og gyver løs på planlegging av enda flere digitale møteplasser. Følg med på KURSKALENDEREN der det allerede ligger masse spennende både for styret, foreldre, utøvere og støtteapparatet forøvrig.

Avslutningsvis vil også gjerne få takke klubbene IL Jardar – volleyball, Bø VBK, KFUM Stavanger og Tønsberg VBK som velvillig har stilt som foredragsholdere på webinarene og delt av egen klubbfilosofi og praktiske eksempler som vi andre kan lære og inspireres av. #volleyballglede

Start typing and press Enter to search