Dommerveileder (webinar)

NVBF inviterer til kurs i Dommerveileder (webinar) i november

Har du lyst til å veilede unge nyutdannede dommere på turnering?

Hver eneste sesong utdannes det mange unge nye dommere. På turneringer rundt om i landet opparbeider de seg dommererfaring under kamp og i møte med spillere, trenere, lagledere, arrangør og foreldre. Vi ønsker å støtte opp om de unge dommernes videre utvikling ved å ha dommerveiledere tilstede på turneringer. Dommerveilederens oppgave er å rettlede og være en samtalepartner for de nyutdannede dommerne. Høres det interessant ut? Da ønsker vi at du utdanner deg til dommerveileder.

TID OG STED

Kurset vil foregå via Teams.

Tirsdag 17.november kl. 18:00-20:00

Praktisk info

Kursholder: Robert Spilmann

Målgruppe: Målgruppen er aktive dommere med minimum Dommer 2 som ønsker å være en ressurs for regionalt DRK i arbeide med å utvikle og ta vare på nyutdannede dommere. Dommerveilederen skal aktivt delta på ungomsturneringer og de senior turneringer som Regionalt DRK, samt nasjonalt DRK prioriteter gjennom sitt arbeid.

Forkunnskaper: Deltagere må minimum ha dommergrad 2 i volleyball og ha dømt aktivt i serie/på turnering de siste to årene.

Forutsetning for deltagelse: Som deltager på webinaret må du selv ha tilgang til pc/mobil som tillater deltagelse via Teams. Du må også selv kunne logge inn og benytte verktøyet slik at du får deltatt i webinaret.

Link til pålogging til webinaret sendes ut innen 16.november til oppgitt adresse i minidrett. Husk å ta en titt i din e-posts søppelbøtte hvis du ikke har mottatt mail fra NVBF / Robert Spilmann i løpet av den 16.november.

 

Praktiske spørsmål knyttet til kurshelgen rettes til NVBF ved avdeling utvikling og kompetanse: [email protected]

Pris

Kursavgift

Kursavgiften er 150 kr,-.

Kursavgiften betales direkte ved påmelding i idrettskurs.

Påmelding

Påmeldingsfrist: mandag 9.november

Du benytter ditt eget brukernavn og passord ved innlogging. Du vil også finne kurset ved å logge inn på minidrett og søke på ordet «nvbf» under fanen kurs.

Påmeldingen er bindende.

Har du problemer med brukernavn og passord til minidrett vennligst kontakt NIF IT på 21 02 90 90/[email protected].

Vi gjør oppmerksom på at hvis det er klubb som skal betale kursavgiften må klubbleder melde på deltager. En veileder til hvordan dette gjøres finnes her: Veileder

Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search