I helgen ble den tredje åpne samlingen for sittevolleyball arrangert i Oslo, og det ble en begivenhetsrik helg fylt med intens trening, turneringsspill og sosiale sammenkomster. Landslagstrenere John Walstad og Elisabeth Eyde ledet samlingen, som samlet ivrige sittevolleyspillere fra hele landet.

Denne samlingen markerer den tredje i rekken, og i løpet av helgen ble konturene av sterke spillere, velfungerende lag og et samhold i sterk vekst tydelig. På herresiden ser det ut til å være det nærmeste Norge har vært et landslag på over 20 år. Med tre gjennomførte treningssamlinger en nasjonal og en internasjonal turnering siden september 2023, står spennende internasjonale turneringer foran laget i tiden frem mot sommeren.

 

Foto: John Walstad/NVBF

 

På kvinnesiden øker antallet deltakere stadig, men det er fortsatt plass til flere på de fremtidige samlingene. Uansett om det er ønske om å satse seriøst eller kun spille volleyball for moro skyld, oppfordres alle som vil til å delta. Planen for fremtiden inkluderer flere åpne samlinger i sittevolleyball, og interesserte oppfordres til å følge med for kommende arrangementer.

Samlingen ble avsluttet på søndag med Stovner Sitcup 2024, der spillere fra forskjellige klubber deltok. Tønsberg VBK utmerket seg med en imponerende seier i cupen. Laget ser nå frem til å teste sine ferdigheter mot sterke motstandere som KFUM Stavanger og flere internasjonale lag under Aker BP Sitcup i Stavanger 9.-10. mars.

Foto: John Walstad/NVBF

På vår vei mot å stille to landslag på hjemmebane i 2025 har vi fått med oss Head Energy på laget som ny sponsor. Dette er et spennende samarbeid som vil være med å gi flere muligheter for satsningen frem mot EM.

Sittevolleyballsamfunnet i Norge ser ut til å blomstre, og helgens arrangementer gir optimisme for en lys fremtid!

Start typing and press Enter to search