Hele 19 klubber deltok på årsmøtekurs på Ullevål 9. januar, men bare en av klubbene var fysisk til stede i kurslokalet. De resterende 18 klubbene satt pent fordelt rundt om i hele landet og fulgte kurset via stream. Med ny teknologi åpner det seg mange nye muligheter. Vi ønsker å gi samme service til alle medlemsklubbene våre, og gjennom streaming av kurs kan vi faktisk nå alle som ønsker å øke sin kompetanse.

– Vi har lenge snakket om å gjøre noe slikt, og nå er vi endelig i gang! Vi er utrolig fornøyd med å få med oss så mange allerede på første forsøk, sier kursholder Kate Sønstebø.

– Det er alltid spennende å gjøre noe nytt, og vi lærte mye av denne første gjennomføringa. Det var bratt læringskurve, men ble vellykket forteller Stian Brevik. Han er kontorets tekniske mann, og den som fikk alt til å fungere som det skulle.

I løpet av den ene timen kurset varer gjennomgår man hvilke lovpålagte oppgaver klubben har i forbindelse med et årsmøte, hvilke frister som gjelder, frister og hvilke MÅ-oppgaver som må gjøres. Kurset passer for de som vil gjennomføre klubbens årsmøte i henhold til NIFs lover og regler, samt invitere til gode samtaler om strategier og videreutvikling av klubben på denne viktige møteplassen.

Nye muligheter
Så fornøyd er vi med å ha fått til denne kursløsningen, at vi gjentar suksessen allerede 30. januar.
– Vi fikk noen tilbakemeldinger fra klubber som ønsket å delta, men som ikke greide det allikevel 9. januar. Derfor tilbyr vi samme kurs igjen, for vi vet at årsmøte for noen kan framstå som både kronglete og uoversiktelig. Og slik er det gjerne med det vi er litt utrygge på – så derfor tar vi ett årsmøtekurs til, sier Kate Sønstebø.

Invitasjon til kurset finnes her: Årsmøte

Lykke til med årsmøte 2020!

 

Start typing and press Enter to search