Gjør deg klar til en spennende helg der vi inviterer lag fra hele Norge til gallaturneringen for seniorlag i lavere divisjoner.

Etter et strålende arrangement i Trondheim i 2023 er det duket for en ny tuneringer 27. og 28. april 2024, denne gangen i Oslofjord Convention Center.

UTSATT PÅMELDINGSFRIST: Påmelding og betaling av påmeldingsavgift skjer via Profixio, og påmeldingsfristen 09. april 2024.

Hvem kan delta?

Lag som er tilknyttet seriespill i lavere divisjoner i NVBF er velkomne til å delta. I tillegg har hobbylag og juniorlag, som vanligvis ikke deltar i seriespill, muligheten til å delta. Lagene må være tilknyttet en klubb som er medlem av NVBF. Alle spillere må ha gyldig lisens.

For påmelding til turnering og tilgang til hall/bestilling av overnatting må du trykke på knappene under. Her får du valg rettet mot turnering og overnatting. Kontakt [email protected] for spørsmål.

Lagsammensetning og påmelding

Klubber med få tilgjengelig spillere har mulighet til å slå seg sammen med en annen klubb for å danne et felles lag. Klubber kan imidlertid ikke delta sammen med andre lag i samme klasse for å danne et «superlag» kun for turneringen. Påmelding og betaling av påmeldingsavgift skjer via Profixio, og påmeldingsfristen er 2. april 2024.

Overnatting og fasiliteter

Det finnes gode overnattingsmuligheter, fra enkeltrom til gruppeleiligheter med plass til opptil 14 personer. Deltakerne kan også forhåndsbestille frokost, lunsj og middag. Dette gjøres i bestillingen. Spørsmål om overnatting, tilreising og generelt om fasilitetene kan rettes til Oslofjord Convention Center.

Reise

Det er enkelt å komme seg til Stokke i Vestfold med tog fra Oslo/Gardermoen Lufthavn. Fra Stokke er det 10 minutter med bil til Oslofjord Convention Center (OCC). OCC er behjelpelige med å sette opp shuttletrafikk for lag som bestiller dette. Er dette aktuelt for ditt lag må du selv kontakte OCC og avtale dette. For mer informasjon om OCC kan du trykke på knappen under.

Konkurranseklasser

Turneringen har fire klasser: 2DK/2DM og 3DK/3DM for både kvinner og menn. Lag som konkurrerer i 2. divisjon må melde seg på i 2DK/2DM, mens 3DK/3DM er forbeholdt lag i 3. divisjon og lavere.

Det er mulig å melde seg på i 2DK/2DM for lag fra 3. divisjon og lavere hvis man ønsker en større sportslig utfordring.

Konkurranseformat

Turneringen starter med puljespill og innledende sluttspill på lørdag. Søndag er det avsluttende sluttspill, plasseringskamper og den etterlengtede finalen.

Viktige bestemmelser

Vi minner lagene om at de må overholde bestemmelsene om spillerberettigelse og lisensiering. Unnlatelse av å overholde dette kan føre til sanksjoner, inkludert bøter og tapte kamper.

Foto: Fotografens navn/NTNUI (CC BY 4.0)

Start typing and press Enter to search