Foto: BK Tromsø

Gratulerer til BK Tromsø – vinner av Mizunoligaen!

 

Helgas sluttspillkamper gav oss seriemesteren på kvinnesiden, mens vi har enda mer spenning i vente i klassen for menn. 

KVINNER 

Randaberg IL og BK Tromsø spilte kamp to og tre i sluttspillfinalen denne helgen, og kampene ble spilt i Randaberghallen. Som vinner av grunnserien startet BK Tromsø finalespillet med en 1-0-ledelse i kamper. Randaberg måtte derfor vinne minst en av helgens to kamper for å holde liv i drømmen om seriemesterskap. Og etter lagets imponerende resultater de siste ukene, var det mange som mente at sjansen for dette var god. 

Men BK Tromsø ville det annerledes. Laget spilte solid, spesielt imponerte de i blokk og forsvar, og de klarte i lange perioder å presse Randaberg ut av stilen. Med seier 3-1 på lørdag og 3-2 på søndag kunne BK Tromsø, og lagets trener Vitor Macedo, juble for at seriemesterskapet var sikret allerede før finalehelg nummer 2. NVBF gratulerer! Det betyr at BK Tromsø får spillefri kommende helg, og at laget kan begynne oppladingen til sesongens aller siste kamp, Cupfinalen i Ekeberghallen lørdag 7. mai. Der møter BK Tromsø jentene fra Koll IL. 

MENN 

I klassen for menn hadde Koll IL besøk av TIF Viking i Kringsjåhallen. TIF Viking startet finalespillet med ledelse 1-0 i kamper. Men et heltent Koll-lag vartet opp med solid spill, og med et rekordstort publikum i ryggen sikret de hjemmeseier både lørdag og søndag. Dermed er det nå Kollguttene som leder 2-1 i kamper. Det betyr at TIF Viking fortsatt kan avgjøre seriemesterskapet til sin fordel på hjemmebane kommende helg, men at de må vinne begge kampene for å klare det. For Koll IL sin del holder det med en seier. 

Finalekampene i Bergen er oppsatt som følger:

Kamp 4
Lørdag 30. april kl. 19.30 i Åsane Arena

Kamp 5
Søndag 1. mai kl. 13.00 i Åsane Arena 

Kamp 5 utgår dersom Koll IL vinner kamp 4.

 

Start typing and press Enter to search