Kjære volleyballvenner
Vi lever i en spesiell tid. Tiltakene som er iverksatt for å begrense smitten av coronaviruset har snudd opp ned på hverdagen for de fleste av oss. Perioden vi nå er inne i kan være utfordrende, og vi har alle våre egne utfordringer, men desto viktigere er det at vi alle står sammen i denne dugnadsperioden – både som samfunn, arbeidstakere, arbeidsgivere og medmennesker.
Vi i Kraft Finans tar vår del av ansvaret. Vi støtter opp om den nasjonale dugnaden og har lagt til rette for at alle våre ansatte kan ha hjemmekontor. I tillegg har vi suspendert all reisevirksomhet og gjennomfører for tiden ingen fysiske kundemøter.
Det finnes knapt en bedrift som ikke kjenner på situasjonen vi nå opplever, og vi i Kraft Finans påvirkes også. Vi er imidlertid fast bestemt på å stå løpet ut.
Derfor er det viktig for oss å understreke at vi fortsatt er på jobb og at vi hver dag står på for å bevare og forvalte våre kunders verdier. Det er også viktig for oss å kommunisere at vi står bak de avtalene vi har inngått – og det gjelder ikke minst samarbeidsavtalen vi har inngått med Norges Volleyballforbund.
Dette er den største sponsoravtalen vi i Kraft Finans noensinne har inngått, og vi er stolte over å være en del av den norske volleyballfamilien. Vi har som mål å fortsatt støtte utviklingen innen norsk volleyball i årene som kommer.
Våre råd
I Kraft Finans ligger vår ekspertise innen investeringsrådgivning og forvaltning av finansielle produkter. I disse tider kommer det mange gode økonomiske råd, og uavhengig av økonomisk situasjon, kan det være smart å lytte til flere av dem.
Våre råd er innenfor de fagfeltene vi kan best, og det er spesielt tre råd som vi i disse tider mener kan være smarte å følge.
1)   Sitt igjennom krisen
Vårt klare råd er å sitte igjennom krisen. På grunn av et markant fall i aksje- og rentemarkedet, har mange småsparere de siste ukene opplevd et verdifall på investeringene sine. Dessverre er det i slike situasjoner fort gjort å la følelsene styre investeringene, og erfaringen viser at mange småsparere velger å selge seg ut når markedet er i ferd med å bunne ut. Samtidig er det nå proffene kommer på banen. De ser mulighetene som finnes i markedet, og de vet at er det noe historien har lært oss, så er det at markedet alltid kommer tilbake.
2)   Benytt muligheten – hvis du kan
Hvis du har likviditet tilgjengelig så kan dette være en fantastisk mulig til å investere i aksje- og rentemarkedet. Usikkerheten coronaviruset skaper i markedet vil før eller siden roe seg, og da er det naturlig at aksje- og rentemarkedet henter seg inn igjen. Mange store, solide og tradisjonsrike selskaper har nesten fått kursene sine halvert de siste ukene. Derfor har også mange fond opplevd et markant fall. Når krisen er over er det sannsynlig at aksjekursene og fondene henter seg inn igjen, og der ligger det et enormt potensial for avkastning i årene som kommer.
3)   Øke aksjeandelen i pensjonssparingen din
Nå kan det være et godt tidspunkt å øke aksjeandelen i pensjonssparingen din. Vi har allerede nevnt at markedet historisk sett alltid henter seg inn etter store kriser. Når dette skjer kan det være smart å ha en større aksjeeksponering i pensjonssparingen. Da vil pensjonssparingen nyte godt av den solide avkastningen som oppstår når markedet henter seg inn igjen. Når innhentingen er unnagjort kan det være lurt å redusere aksjeandelen igjen.
Tette bånd til volleyballen
I Kraft Finans har vi tette bånd til volleyballfamilien. Vår største eier og styremedlem i selskapet, Bjørn Maaseide, og hans meritter i sanden, er godt kjent for alle som driver med volleyball. Vår administrerende direktør, Sveinung Byberg, har tidligere vært daglig leder for det som var en av Europas største sandvolleyballturneringer, Grand Slam Stavanger. I tillegg er vi veldig glad for at Anders Mol har valgt å bli rådgivningskunde hos oss og dermed gir oss tillit til å forvalte hans sparepenger.
Det gleder oss at han sier følgende om samarbeidet med oss.
–   Hovedgrunnen til at jeg har valgt Kraft Finans til å forvalte noen av mine penger er rett og slett fordi jeg stoler på selskapet. Over tid er jeg trygg på at selskapet vil gi bedre avkastning på pengene mine enn hva jeg hadde fått på en sparekonto i banken, sier Anders.
Dessverre får vi ikke se Anders og Christian Sørum kjempe om OL-gull i år, men sommeren 2021 vil de garantert være blant de største gullfavorittene i OL i Tokyo. Det gleder vi oss til!
Hvis du ønsker å snakke med oss om investeringsrådgivning, eller ønsker mer informasjon om våre produkter, så er vi tilgjengelige for en uformell prat.
Send oss en epost til [email protected] så vil vi kontakte deg.
Vi krysser fingrene for at vi snart kan vende tilbake til hverdagen og at vi dermed kan se Anders og Christian tilbake i sanden igjen.
Ta vare på deg selv og dine.
Vennlig hilsen oss i Kraft Finans

Start typing and press Enter to search