Julehilsen fra Generalsekretæren

Jul- og nyttårshøytid er en god tid til å lade batteriene og for litt refleksjon over året som har gått. Et år som på ingen måte startet normalt, men som sakte men sikkert har tatt oss tilbake mot en mer normal hverdag, men som for noen dager siden fikk en ny «korona time-out». Dette året, som har gitt oss både OL og EM gull ved Anders og Christian, må også huskes for den fantastiske felles dugnaden hele volleyballfamilien har levert for å holde tilbudet om trening og aktivitet i gang. I en tid da mange har falt fra idretten kan NVBF vise til vekst, og rapporter fra klubber over hele landet forteller om hvordan barn, unge og voksne er godt ivaretatt gjennom halvannet år med pandemi. Dette skal våre klubber, utvalg, styrer, ressurspersoner og administrasjon være stolte av – og kanskje det er akkurat din ekstrainnsats som har bidratt til at en vanskelig tid ble litt enklere å takle, for den enkelte. Tusen takk!

Av høydepunkt utover de allerede omtalte gullmedaljer må sommeren og sandvolleyballen trekkes frem. Stor vekst i aktivitet og antall utøvere, sandvolleyballskoler, lokale, regionale og nasjonale arrangementer og samlinger, landslagsaktivitet  – og en bobil som reiste land og strand rundt for å møte klubber, utøvere og tillitsvalgte på hjemmebane med utvikling og inspirasjon på agendaen.

Nå er vi kommet godt i gang med en ny volleyballsesong og veksten fortsetter. Fantastisk! Vi både satser og håper på fortsatt vekst og at denne sesongen kan bli så  «normal» som mulig? Så ta noen velfortjente dager i ro og mak, feir høytiden med familie og venner og så sees vi på banen igjen på nyåret.

Ha en riktig God Jul og Et Godt Nytt År!

Start typing and press Enter to search