Sommerens vakreste eventyr nærmer seg med stormskritt.

Mandag kveld gikk påmeldingsfristen ut til årets junior-NM i sandvolleyball, og rekordmange lag er påmeldt. Hele 219 lag fordelt på fire aldersklasser skal snart kjempe om medaljer og pokaler i sanden, men først og fremst skal alle få oppleve en herlig idrettsfest i Oslo. Koll IL er vertskap, og klubben er klar for storinnrykk fra hele landet, både på Koll Arena og på Voldsløkka.

NM U15 OG U19

Først ut i junior-NM er U15- og U19-klassen. Turneringen for disse klassene spilles tirsdag 28. juli til torsdag 30. juli.

Foreløpig seedingrekkefølge ligger her; for U15-KLASSEN og for U19-KLASSEN.

NM U17 OG U21

Under siste del av junior-NM skal turneringer for U17- og U21-klassen gå av stabelen. Disse turneringene spilles fra fredag 31. juli til søndag 2. august.

Foreløpig seedingrekkefølge ligger her; for U17-KLASSEN og for U21-KLASSEN.

REGLER FOR SEEDING I NM

Seedingen i de fire NM-klassene er per dags dato foreløpig, og den er basert på rankingpoengene spillerne har samlet fra og med 13.7.2019 til og med 13.07. 2020. Det vil si at ingen av turneringene som spilles etter helgen 11.-12. juli 2020 telles med i seedingen til årets junior-NM.

Hver spiller sine fem beste resultat (høyeste poengsummer) de siste 365 dager er gjeldende i seedingen. Det er kun poeng vunnet i den klassen de skal delta i eller eldre som regnes med. Dersom spilleren eksempelvis skal spille i U19-klassen er altså ikke poeng opptjent i U17-klassen gyldige. Men poeng opptjent i U19, U21 og senior vil derimot telles med.

Spillere bes om å gi tilbakemelding snarest dersom de ser feil i seedingen som bør rettes opp. E-post kan da sendes til [email protected].

Endelig seedingrekkefølge, som blir gjeldende for junior-NM 2020, kommer mandag 20. juli, etter at NVBF eventuelt har benyttet seg av retten til å plassere inn fire lag blant topp åtte i hver klasse.

Arrangørklubb Koll IL sin hjemmeside for arrangementet finner du HER.

Reglementet for junior-NM i sandvolleyball finner du HER.

Start typing and press Enter to search