KLUBB -OG TRENERKONFERANSEN 2022

NVBF inviterer til klubb -og trenerkonferanse høsten 2022 i Oslo.

Alle styremedlemmer, ledere og trenere i volleyballklubber/-grupper tilknyttet Norges Volleyballforbund er velkomne!

Vi jobber fortsatt med programmet, men kan love en inspirerende helg med spennende gjester og kunnskapsrike foredragsholdere! Sett av helgen i kalenderen allerede nå!

Konferansen vil inneholde både felles foredrag, og workshops hvor deltakerne selv kan velge tema ut fra eget interessefelt.

 

Her er noen av foredragsholderne som er klare: 

BJARTE MYRHOL

Tidligere håndballspiller Bjarte Myrhol har i en årrekke blitt regnet blant verdens beste strekspillere, og har vært en anerkjent kaptein og leder både på klubb og landslag. Han har vunnet to VM-sølv for Norge. Bjarte deler sine tanker om:

Lag- og kulturbygging; Hvordan få det beste ut av folk?!

bjarte-myrhol-300x300
KÅRE MOL

Kåre Mol er landslagstrener for menn senior sandvolleyball. Han har vært med på reisen fra Anders Mol var «mini», og til han sammen med Christian Sørum har blitt verdens beste sandvolleyball-par. Kåre ble i 2019 kåret til verdens beste sandvolleyballtrener, og har to ganger blitt kåret til «årets trener» av CEV, som sier: Han er mannen som har hjulpet sin egen sønn Anders og partner Christian Sørum med å skrive om Beach Volleyball-historien.

kare_mol
SIRI VILBERG

Siri Vilberg er kommunikasjonsrådgiver med digitalt innhold som spesialfelt. Hun hjelper bedrifter, organisasjoner og folk med å lage kommunikasjonsstrategier og innhold som varer lenge og føles bra.

Under konferansen vil Siri arrangere en workshop som gjør veien til synlighet på nett enklere og morsommere for klubbene og deres frivillige. Du får dessverre ingen magiske triks, men noen nyttige snarveier og mange konkrete tips!

siri_vilberg

Start typing and press Enter to search