Foto: Tomm Hansen

 

LANDSFINALE MVGS 2022

Nå er det endelig klart; Landsfinalen for videregående skoler 2022 blir arrangert i Oslo helgen 22.-24. april.

I to år har Gulset IF vært klar til å arrangere landsfinale siste helg i januar, men begge ganger har dessverre covid-19 satt stopper for planene. Da det ble klart at også januar 2022 ble umulig, kunne ikke Gulset IF ta på seg nok et utsatt mesterskap. Dermed trengte NVBF både ny arrangør, ny hall og ny helg for å kunne avholde en utsatt landsfinale. Da ny dato og hall var bestemt, tok Oslo Volley utfordringen fra NVBF på imponerende strak arm, og klubben har påtatt seg arrangøransvar for mesterskapet.

Mesterskapet skal spilles i Ekeberghallen i Oslo. Hallen har 9 baner, og det er dermed plass til inntil 56 lag. Det er opprettet en ny påmeldingslenke til mesterskapet her:

PÅMELDING MVGS LANDSFINALE 22.-24. APRIL

De 56 lagene som var påmeldt til mesterskapet i januar, det vil si 24 mikslag, 16 guttelag og 16 jentelag, har fått e-post med invitasjon til å delta i utsatt mesterskap. Disse lagene er garantert en plass. Dersom lag med garantert plass ikke deltar, vil NVBF fylle opp klassene med lag fra andre skoler. Vi oppfordrer derfor alle skoler som ønsker å delta på MVGS i Oslo i april om å melde seg på i Profixio. Skoler som ikke har garantert plass, legger inn en kommentar ved påmelding om at de ønsker plass på venteliste. Vær oppmerksom på at påmeldingen er bindende. Det betyr at også lag som skriver at de ønsker ventelisteplass, må regne med å delta dersom de tildeles plass.

Hvis flere enn 56 lag melder seg på vil NVBF tildele plasser ut fra følgende prioritering:

  1. Lag som skulle deltatt på Landsfinalen i Skien i januar er garantert plass.
  2. Lag som deltok på fylkesmesterskapet i november, meldte inn ønske om å delta i NM, men stod på venteliste.
  3. Lag som kvalifiserte seg til NM i fylkesmesterskap i november, men som takket nei til å delta.
  4. Lag som spilte fylkesmesterskap i november.

Mesterskapet starter fredag 22. april om formiddagen, og det avsluttes med finaler søndag ettermiddag. Alle deltakende lag vil settes opp med kamper alle tre dager. Deltakerlagene må selv organisere transport, overnatting og bespisning. Det vil ikke arrangeres en bankett på lørdag kveld.

Påmeldingsfristen til landsfinalen er kort – den er satt til søndag 13. mars kl. 23.59. Skoler som har behov for litt mer tid, må kontakte NVBF på [email protected].

Alle påmeldte lag vil få beskjed om eventuell bekreftet plass innen tirsdag 15. mars.

 

Start typing and press Enter to search