Når OL og NM spilles samtidig må man planlegge godt. Foto: KSK

NM senior 2021 er i gang

Kristiansand Sandvolleyballklubb er arrangør av årets senior-NM i sandvolleyball, og mesterskapet spilles helgen 5.-8. august.

Alle kamper i NM senior skal spilles på Gimle sandvolleyballanlegg. Klubben har rigget opp flotte tribuner på mesterskapets hovedarena. Den er plassert på sandkassen som ligger på grusbanen.

Torsdag 5. august spilles kvalifiseringsturnering til NM senior. 40 lag deltar – 16 i kvinneklassen og 24 i klassen for menn. Lagene kjemper om å bli et av de åtte lagene i hver klasse som får fortsette å spille når hovedrunden starter fredag. Åtte lag er forhåndskvalifisert for hovedrunden, og åtte lag skal komme fra kvalifiseringsturneringen.

Klokka 14.00 torsdag ble det lagt inn pause i NM-programmet, og spillere og arrangører fikk se Anders og Christian spille semifinale i OL på storskjerm i auditoriet på KKG. Og jammen ble det OL-finale på våre superstjerner! Fantastisk!!

Kampoppsett for NMs kvalifiseringsturnering torsdag finner du i PROFIXIO. 

De åtte lagene fra kvalifiseringen plasseres i fire puljer etter seeding, og kampoppsett for hovedrunden som starter fredag ligger her: HOVEDRUNDE NM

Les mer om NM senior 2021 HER.

Reglement for NM senior finner du HER.

Kampene fra hovedbanen sendes HER.

NVBF ØNSKER ARRANGØRKLUBB KSK OG ALLE DELTAKENDE LAG EN FLOTT HELG I SANDA!

Start typing and press Enter to search