Bildetekst: Leif Bjørn Viste, Harald Johnsgaard, Audun Stensvik, Erik Halvorsen, Oddbjørn Kvammen, Terje Bjørkdal, Øyvind Lie (parakonsulent NVBF), Erling Trondsen, Kenneth Hansen, Aina Vines, Oddbjørg Pauline Kvendbø, Elisabeth Eyde (trener), Silje Bjerga Nesland, Mona Høvik, John Walstad (trener), Frode Løkken Rosenblad, Anne Katrine Aas, Ane Gisholt Gustavsen, Jan Jaatun, Laura Romeo.

 

København, 4.-5. november 2023 – Den nylige sittevolleyball-turneringen i København var en begivenhetsrik helg for Norges to deltakende lag. Med spillere fra KFUM Stavanger, Tønsberg VBK, Nyborg IL og Lier VBK var det en positiv og spent gjeng som dro nedover.

Det norske reisefølget på hele 21 personer, ledet av landslagstrenerne Elisabeth Eyde og John Walstad, var klare for å representere Norge på internasjonalt nivå.

Det var Norge Rød, sammensatt av spillere fra KFUM Stavanger og Lier VBK, som stjal rampelyset ved å sikre seg en imponerende tredjeplass i turneringen. Laget viste en imponerende innsats og samarbeid på banen, og deres prestasjon var et høydepunkt for det norske reisefølge.

Dessverre opplevde Norge Blå, bestående av spillere fra Tønsberg VBK og Nyborg IL, utfordringer i løpet av turneringen og endte opp på en 9. plass. Til tross for resultatet, ga laget sitt beste og vil uten tvil trekke lærdom av opplevelsen.

 

 

 

 

 

Totalt deltok 9 lag fra 7 europeiske land i turneringen, og konkurransen var intens gjennom hele helgen. De norske spillerne fikk muligheten til å møte og konkurrere mot noen av de beste lagene på kontinentet.

I løpet av helgen har de to norske lagene bidratt til å styrke den norske sittevolleyball-scenen og skape et positivt momentum for fremtiden. Nå retter øynene seg mot ny treningssamling i Stavanger før de tar fatt på 2024 og veien videre mot EM på hjemmebane i 2025!

Start typing and press Enter to search