NTNUI Blits
Foto: Jens Cranner Dahle

NTNUI kvinner rykker opp til Mizunoligaen

I kvinneserien har det lenge vært en dårlig skjult hemmelighet at NTNUI kom til å rykke rett opp igjen til Mizunoligaen. Sist helgs seier i toppkampen mot Tromsø fjernet siste rest av tvil, og da studentderbyet mot OSI endte med en komfortabel seier lørdag var også teorien ryddet til side. NTNUI har levert en inspirerende sesong hvor alle 17 seriekamper til nå har endt med seier 3-0. De leder serien tolv poeng foran BKT, med en kamp mer spilt.To kamper gjenstår for NTNUI, og det gjenstår å se om de slår den fantastiske sesongen ØKSIL hadde i fjor, og kan klare å gå ubseiret gjennom 1.divisjon. Uansett ser nok NTNUI frem til å få prøve seg mot Randaberg, Viking og de andre Mizunoligalagene igjen i 24/25. I år endte deres eneste kamp mot Mizunoligamotstand med cuptap 2-3 mot Lierne, så det vil være mye å strekke seg mot i månedene frem mot seriestart. NVBF og NTV gratulerer NTNUI med opprykk, og ønsker lykke til i Mizunoligaen!

BKT går mot kvalik

Tromsø-kvinnene slo Viking 2 med 3-0 i helgen, og er nå kun ett poeng unna å sikre seg kvalifiseringsplassen. Det har de tre sjanser til å få til, den første mot Rival neste helg. For Tromsø vil kvalifiseringen være en mulighet til å slå tilbake etter at nedrykket i nettopp kvalifisering i fjor, da de tapte den avgjørende kampen 2-3 mot Oslo Volley. I år er kvalifiseringen endret til at nummer 7 fra Mizunoligaen møter nummer 2 i 1.divisjon over to kamper hos Mizunoligalaget, så vi kan forvente heftige dueller!

Bodø Volley rykket ned til 2.divisjonEtter bortetapet mot Skjetten i helgen ble det klart at Bodø Volley dessverre rykker ned til 2.divisjon, og at det ble med en sesong i nasjonal serie denne gangen. Laget ligger sist på tabellen med 9 poeng på 17 kamper, og kan nå ikke ta igjen Viking 2 på siste ståplass. Rival ligger også under streken etter å ha tapt 2-3 for Sandnes, men har hele fem kamper igjen. Moldenserne har 12 poeng, og må nok hente minst 6 til, trolig også flere, for å holde seg oppe. Det blir noen nervepirrende siste seriehelger i nedrykksstriden!

Denne teksten er produsert av NTV.

Start typing and press Enter to search