Norges Volleyballforbund kan med glede meddele en samarbeidsavtale med Dugano. Dugano leverer forenklede løsninger for idrettsklubbenes dugnadsarbeid og der hver klubb og lag kan opprette egne nettbutikker for enkelt salg av varer til inntekt for klubben. Tanken bak denne ideen er å frigjøre arbeidstimer for dugnadsansvarlig/klubbledelse og skape en enklere måte for inntekt til reiser, turneringer og/eller sosiale tiltak.

Sammen gleder vi oss til å gi klubbene og medlemmene våre strømlinjeformede innsamlingsløsninger som kan være med på å styrke klubbens økonomi.

Klubbene har nå mulighet til å opprette sin egen digitale lagbutikk for innsamlingsaksjoner. Dette gjør det mulig å tilby produkter til medlemmene og samtidig styrke klubbens og lagets økonomi. Medlemmene kan støtte laget sitt direkte ved å handle i lagbutikken.

Med den digitale lagbutikken kan medlemmene enkelt delta i innsamlingsaksjoner uten å bekymre seg for organiseringen. Alle transaksjoner skjer på nettet gjennom lagbutikken, og betalingen skjer enkelt via Vipps. Overskuddet fra hvert salg går direkte til lagbutikkens konto, og Dugano håndterer all logistikk og vareleveranser.

Daglig leder i Dugano, Ole Petter Fjørtoft, sier; Dugano vil forenkle dugnadshverdagen til små og store klubber, og vi ser frem til ett verdifullt samarbeid med hele volleyball-Norge. Selv har jeg opplevd å måtte håndtere flere dugnader for mine barns idrettslag og jeg tenkte at dette burde kunne forenkles. Derfor startet vi Dugano for å bistå flere idrettslag med klubben og lagets dugnadsinnsamlinger.

Markedssjef i Norges Volleyballforbund, Iver Horrem, sier; Dugano er en fremoverrettet bedrift som ønsker at flere volleyballklubber og lag skal få en enklere hverdag for dugnadsarbeidet sitt. Tanken bak avtalen er å gi våre klubber et bedre utgangspunkt for dugnadsinnsamlinger og salg. I stedet for å måtte gå dør-til-dør for salg av doruller kan dette nå kjøpes over nett til alle døgnets tider og leveres rett til på dør! Det vil bli enklere å bidra til sitt idrettslag og flere lag kan stå sammen for å bekjempe økonomi som barriære. Dette skaper inkludering. 

Markedssjef NVBF, Iver Horrem, og daglig leder Dugano, Ole Petter Fjørtoft, signerer avtalen.

Har du en rolle i din klubb og ønsker å se nærmere på denne løsningen?

1. Kontakt Dugano

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om vår digitale løsning for oppretting av lagbutikk her.

2. Dugano oppretter lagbutikker for volleyballklubbene. Dette gjør de gratis. 

Helt opp til deg – en lagbutikk pr. lag eller en felles for klubben. Nettbutikken er åpen døgnet rundt, hele året, og kundene kan dermed kjøpe når de vil.

3. Produktsortiment

Dugano tilbyr et variert produktsortiment iht sesong som laget kan velge fra.

4. Del info

Del lenken til lagbutikken til lagledere, foreldre og andre bekjente.
Dugano fikser alt av logistikk og levering av varer slik at dette går knirkefritt.

Start typing and press Enter to search