Anders Mol og Christian Sørum åpnet det nye sandvolleyballanlegget i Farsund, og verdensmestrene hadde med seg VM trofeet på en flott sommerdag med fokus på både anlegg og ypperlig sandvolleyballaktivitet.

Det nye anlegget ligger i Acola parken i Farsund. Det er idrettslaget FLIK som står bak, og her har ulike sponsorer bidratt, deriblant Sparebanken Sør. Nils Edvin Numme har vært primus motor for anlegget.

Oddbjørn Kvammen, leder i Region Sydvest og styremedlem i NVBF delte ut hedersmerke i sølv til Dag Roalkvam for hans innsats for volleyballen i Farsund. Han har vært trener i Farsund VBK og i FIL, og han har hatt med lag i aldersbestemte NM. I tillegg til å være aktiv trener har han også andre verv i klubb og region. Han har også vært en aktiv bidragsyter for sandvolleyballanlegget og han har tegnet et flott og funksjonelt klubbhus for idrettslaget. NVBF gratulerer volleyballmiljøet i Farsund med et flott anlegg og håper det blir mye skapt mye god aktivitet for barn og unge. Vi gratulerer også Dag Roalkvam med velfortjent heder.

Foto: Oddbjørn Kvammen

Nils Edvin Numme, ordførere Arnt Abrahamsen, Dag Roalkvam, Oddbjørn Kvammen, daglig leder i Flik Helge Nesheim

Anders Mol og Christian Sørum med Kultur og idrettssjefen i Farsund, Janne Kathrine Leithe

Kultur og idrettssjefen i Farsund Janne Kathrine Leithe med VM-pokalen

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search