Anders Mol og Christian Sørum åpnet det nye sandvolleyballanlegget i Farsund, og verdensmestrene hadde med seg VM trofeet på en flott sommerdag med fokus på både anlegg og ypperlig sandvolleyballaktivitet.

Det nye anlegget ligger i Acola parken i Farsund. Det er idrettslaget FLIK som står bak, og her har ulike sponsorer bidratt, deriblant Sparebanken Sør. Nils Edvin Numme har vært primus motor for anlegget.

Oddbjørn Kvammen, leder i Region Sydvest og styremedlem i NVBF delte ut hedersmerke i sølv til Dag Roalkvam for hans innsats for volleyballen i Farsund. Han har vært trener i Farsund VBK og i FIL, og han har hatt med lag i aldersbestemte NM. I tillegg til å være aktiv trener har han også andre verv i klubb og region. Han har også vært en aktiv bidragsyter for sandvolleyballanlegget og han har tegnet et flott og funksjonelt klubbhus for idrettslaget. NVBF gratulerer volleyballmiljøet i Farsund med et flott anlegg og håper det blir mye skapt mye god aktivitet for barn og unge. Vi gratulerer også Dag Roalkvam med velfortjent heder.

Foto: Oddbjørn Kvammen

Nils Edvin Numme, ordførere Arnt Abrahamsen, Dag Roalkvam, Oddbjørn Kvammen, daglig leder i Flik Helge Nesheim

Anders Mol og Christian Sørum med Kultur og idrettssjefen i Farsund, Janne Kathrine Leithe

Kultur og idrettssjefen i Farsund Janne Kathrine Leithe med VM-pokalen

Start typing and press Enter to search