Prisdryss

Under den årlige CEV (Det europeiske volleyballforbundet) gallaen 24. september i Ljubljana (Slovenia) fikk Kåre Mol prisen som årets trener. Han fikk også denne prisen i 2019, og med OL gull og EM gull i 2021 var han nok favoritt til å få denne prisen. Christian Sandlie Sørum og Anders Berntsen  Mol fikk også prisen som årets lag, og med 4 EM gull på rad og OL gull er de norske guttene det mestvinnende laget i Europa. Vi er stolt at det arbeidet som er nedlagt i norsk volleyball for å oppnå slike resultater og priser, og NVBF gratulerer Kåre Mol og duoen Mol/Sørum for velfortjente priser.

Se biler fra gallaen: https://inside.cev.eu/projects-events/volleyball-gala/2021/

Se nyhet lagt ut av CEV: https://inside.cev.eu/articles/cev/parade-of-stars-in-ljubljana/

NVBFs hederstegn

Det er mange som bidrar til fellesskapets beste i norsk volleyball og som fortjener heder og ære. Nylig har flere personer blitt hedret for sin innsats og engasjement. Volleyballforbundet gratulerer alle som har fått tildelt NVBFs hedersmerke.
NVBF hedrer utøvere og trenere som har deltatt i OL. Og Cupinalehelgen fikk følgende personer NVBFs hedersmerke i gull:

Anders B. Mol
Christian Sandlie Sørum
Jetmund Berntsen
Kåre Mol (fikk gullmerket i 2019)

Øyvind Marvik fikk utdelt NVBFs gullmerke for sin innsats på Topp Volley Norge

Oddbjørn Kvammen fikk utdelt NVBFs sølvmerke for sin innsats i region Sydvest/NVBF under SitCup 2021 I Stavanger

To dommere ble tildelt hedersmerke i sølv under Eliteturneringen i Volda:
Dommer Komiteen ved leder Robert Spilmann tildelte under turneringen i Volda hedersmerket sølv til Ellen Mari Burheim for hennes innsats som dommer. Hun har godt over 200 kamper som dommer i eliteserien og et godt anselig kamper som Internasjonal dommer. Hun har også hatt andre verv innen NVBF deriblant medlem av Dommerkomiteen og hun har dømt kvartfinale i Europacupen for kvinner (2014) samt cupfinalen i Norge (både for kvinner og menn)

Dommer Komiteen ved leder Robert Spilmann tildelte under turneringen i Volda hedersmerket sølv til Sverre Johannessen for sin innsats som dommer i eliteserien, men også for de verv han har hatt innenfor Nordnes Volleyball klubb og regionen. Sverre har dømt godt over 200 kamper i eliteserien og vært dommer i 2 cupfinaler for kvinner.

 

Volleyballforbundet gratulerer alle som har fått tildelt NVBFs hedersmerke.

Start typing and press Enter to search