Fra 10.-11. november var Norge representert under Copenhagen Sit Cup 2018. Dette er et stort internasjonalt stevne i sittevolleyball som holdes i Grøndal MulitCenter, og turneringen arrangeres av Lavia idrætsforening.

Fredag 09.11 reiste Monica Hagen, Teddy Valentine Ellegård, Luis Francisco Gran, Julie Settemsdal, Malin Emilie Mørk og Hanne Øverli Eriksson til København for å delta på turneringen. Da vi ankom Kastrup var alle sultne og delegasjonen tok metroen inn til København sentrum. Til alles fortvilelse visste det seg og ikke være det letteste en fredagskveld, det var mange folk ute, og fulle restauranter. Heldigvis fikk vi tips fra en lokalkjent som kom med anbefaling på en flott restaurant.

Lørdagen startet tidlig med frokost på hotellet og oppmøte på MuliCenteret allerede klokken 09:00. Denne dagen hadde vi tre kamper å spille; mot Lavia All Stars (Danmark), BV Leipzig (Tyskland) og South Hants (England). Motstanderlagene var sterke, og dessverre litt for gode for vår del. Norge hadde noen gode kamper og var nære på å ta noen sett.

På søndag var det nok en dag i hallen og motstanderne var Kometa Praha A (Praha) og Team Guernsey (Guernsey). Det ble tap under disse kampene også, men gjennom alle tapene var vi flinke til å motivere og oppmuntre hverandre.

Resultatlisten ble som følger:
1. Aktau
2. Leipzig
3. Copenhagen
4. German national team for women  
5. Hamburg
6. Kometa Praha B
7. Copenhagen All Stars
8. South Hants
9. Kometa Praha A
10. GB national team women (Pink Panthers)
11. Team Guernsey
12. Mix-team, Norway

Luis Gran ble kåret til Norges beste spiller! Vi gratulerer.

På kveldstid brukte vi tid på å bli bedre kjent, dra på sightseeing i København og spise god mat. Selv om vi tapte alle gjorde alle sitt beste og humøret var godt. Det må tas i betraktning at vi stilte med et lag som aldri har spilt kamper sammen, og over halvparten av utøverne har ikke deltatt på turneringer i sittevolleyball tydeligere. Etter kampene søndag var det en sliten gjeng som satte seg på flyet hjem til Norge.

Vi er glade for at Norge i år også fikk til å stille lag. Vi satser på å komme sterkere tilbake neste år, etter et år med trening og forhåpentligvis flere deltagere.

Takk til Lavia som arrangør for vel gjennomført arrangement, ekstra stor takk til de andre lagene som heiet og oppmuntret oss under kampene! Vi sees igjen!

 

Start typing and press Enter to search