Foto: Einar Juliebø

Seriespill sesongen 21-22 og påmelding NM U19

 

Registrering til seriespill 2021-22

Alle lag som deltok i sesongen 2020-21, er automatisk påmeldt til samme divisjon den kommende volleyballsesongen. Lagene må bekrefte denne påmeldingen gjennom TurneringsAdmin. Dette gjøres ved at klubbleder logger inn gjennom https://ta.nif.no og velger «påmelding». Frist for bekreftelse av plassen er 1. mai for 2. divisjon og høyere, samt for 3. og 4. divisjon i region Øst. For laveste divisjon, dvs. 3. divisjon i regioner som tilbyr dette og 5. divisjon i region Øst, er fristen for å bekrefte plassen 1. juni.  

Lag som deltok i seriespillet sesongen 2020-21, og som ikke ønsker å delta i neste sesong,  informere om dette per mail til [email protected].   

 

Søknad om opprykk/nedrykk

Frist for å søke om opprykk eller nedrykk for alle divisjoner, både Mizunoligaen, 1. divisjon og lavere divisjoner er 15. april. Søknaden skal sendes til [email protected],  Søknaden skal inneholde en begrunnelse på hvorfor man søker seg enten opp eller ned.

 

Åpen påmelding til NM U19

RM U19 er avlyst i hele landet, og det er åpen påmelding til NM U19. NM U19 arrangeres i Bodø 24.26. september. Påmeldingen er åpnetog den stenger søndag 9. mai. Det er plass til 24 lag i hver klasse og dersom antall påmeldte lag overstiger antall plasser, vil NM-plass tildeles etter vedtatte kriterier som kommer snart.

 

Start typing and press Enter to search

19-wt-doha-hendrik-christian