Foto: Einar Juliebø

Seriespill sesongen 21-22 og påmelding NM U19

 

Registrering til seriespill 2021-22

Alle lag som deltok i sesongen 2020-21, er automatisk påmeldt til samme divisjon den kommende volleyballsesongen. Lagene må bekrefte denne påmeldingen gjennom TurneringsAdmin. Dette gjøres ved at klubbleder logger inn gjennom https://ta.nif.no og velger “påmelding”. Frist for bekreftelse av plassen er 1. mai for 2. divisjon og høyere, samt for 3. og 4. divisjon i region Øst. For laveste divisjon, dvs. 3. divisjon i regioner som tilbyr dette og 5. divisjon i region Øst, er fristen for å bekrefte plassen 1. juni.  

Lag som deltok i seriespillet sesongen 2020-21, og som ikke ønsker å delta i neste sesong,  informere om dette per mail til konkurranse@volleyball.no.   

 

Søknad om opprykk/nedrykk

Frist for å søke om opprykk eller nedrykk for alle divisjoner, både Mizunoligaen, 1. divisjon og lavere divisjoner er 15. april. Søknaden skal sendes til konkurranse@volleyball.no,  Søknaden skal inneholde en begrunnelse på hvorfor man søker seg enten opp eller ned.

 

Åpen påmelding til NM U19

RM U19 er avlyst i hele landet, og det er åpen påmelding til NM U19. NM U19 arrangeres i Bodø 24.26. september. Påmeldingen er åpnetog den stenger søndag 9. mai. Det er plass til 24 lag i hver klasse og dersom antall påmeldte lag overstiger antall plasser, vil NM-plass tildeles etter vedtatte kriterier som kommer snart.

 

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search

19-wt-doha-hendrik-christian