Bildet hentet fra Øksil sin Facebook-side.

En rekke tette kamper ble spilt i Mizunoligaen i helgen, og pulsen til tilskuerne var garantert ikke lav når Randaberg spilte sine avgjørende tie-breaksett! Denne uken ble det spilt flere kamper som fikk pulsen til å stige hos tilskuerne. Kampen mellom ØKSIL og Randaberg vitnet om det høye og jevne nivået i ligaen, hvor begge lag viste imponerende ferdigheter. Til slutt var det Randaberg som trakk det lengste strået og sikret en nervepirrende 3-2 seier, som viser deres besluttsomhet og evne til å håndtere presset, og også å komme tilbake etter å ha lagt under mot slutten av kampen.

De foreløpige serielederne fra BK Tromsø fikk også en tøff utfordring mot Randaberg denne uken. Til tross for deres sterke innsats måtte Tromsø til slutt se seg slått, da Randaberg sikret seg en hardt tilkjempet 3-2 seier.

I en imponerende prestasjon sikret Førde en ny seier mot Torvastad med 3-0. Førde har dermed fortsatt full pott, selv om de ligger bak Tromsø på tabellen. Torvastad på sin side viste stålvilje og kjempet hardt, til tross for at resultatet ikke gikk deres vei. Laget har åpnet med to tap, men de to første settene viste virkelig at de kan komme til å bli skumle fremover.

Tromsø topper for øyeblikket tabellen med 7 poeng etter å ha spilt 3 kamper. Førde følger etter med 6 poeng på 2 kamper, mens Randaberg ligger på tredjeplass med 4 poeng på 2 kamper.

Bildet hentet fra Randaberg24.no.

KFUM Volda og Lierne ga oss en tett kamp som endte 3-2 til fordel for KFUM Volda. Begge fjorårets grunnseriekamper mellom lagene endte med samme resultat, noe som viser hvor jevne disse lagene er når de møtes. Begge lagene skal ha ros for sin imponerende innsats og evne til å kjempe hardt gjennom hele kampen, i det som var en kamp som svingte veldig. Så får vi tro at Lierne etter fire strake tap mot KFUM Volda, tre av dem med 2-3, er veldig revansjelystne før returkampen på nyåret.

I en annen spennende kamp tok ØKSIL imot Oslo Volley i en duell mellom to nyopprykkede lag. ØKSIL viste seg å være sterkest og sikret seg en imponerende 3-1-seier. Tabellen i begynner så smått å ta form, og vi ser allerede at det kan bli jevnt og tett også i år. Viking og ØKSIL leder for øyeblikket tabellen etter at begge lagene har samlet 5 poeng på 2 kamper. Randaberg, Koll og KFUM Volda følger tett på med 3 poeng hver, og viser at de er sterke konkurrenter i kampen om høye plasseringer.

Denne teksten er produsert av Norsk ToppVolleyball (NTV).

Start typing and press Enter to search