Live Sørbø (20 år) fra Randaberg IL og Oskar Espeland (18 år) fra Tysvær/Torvastad IL Volleyball reiser i løpet av sommeren til henholdsvis Tyskland og Belgia for å starte sine proffkarrièrer i volleyball.

Landslaget opplegger, Live, reiser til klubben Ladies in Black Aachen; en klubb i den tyske toppserien. Her blir hun lagvenninne med landslagskollega Emilie Olimstad, som allerede har spilt en sesong i klubben. Trener for laget er Norges nye landslagstrener; Eelco Beijl fra Nederland.
Live, som tidligere denne sesongen både ble kåret til cupfinalens MVP (mest verdifulle spillere) og deretter ble stemt frem av hovedtrenere og kapteiner fra årets Mizunoliga til samme tittel, går nå spennende volleyballdager i møte.
I utgangspunktet skulle Live ha vært på plass i Tyskland allerede i juli, men pga koronasituasjonen er det noe usikkert når hun kan reise til sitt nye hjemsted.

Les også: https://randaberg24.no/2020/04/30/live-blir-volleyballproff-i-tyskland/
Link Ladies in Black Aachen: https://www.ladies-in-black.de/

Juniorlandslagsspiller Oskar reiser til Belgia og toppklubben Greenyard Maaseik; en klubb som ofte omtales som en av de 20 beste volleyballklubbene i Europa, har 16 seriemesterskap i Belgia siden 1991 og er gjenganger i Volleyballens Champions League. Oskar, som denne sesongen har spilt 1.divisjon for moderklubben Torvastad IL Volleyball og eliteseriespill for TVN, besøkte klubben i vinterferien og har nå signert en 3-årig avtale med klubben.
For andre sesong på rad ble han nylig kåret til årets talent i eliteserien. Han omtales også av trener på TVN, Jetmund Berntsen, som et av de største volleyball-talentene i Europa!
Etter 3 år på ToppVolley Norge er det nå en ny volleyballhverdag som venter unggutten fra Tysvær. Etter planen skal han være på plass i Belgia i august.

Les også: http://www.vcgreenyardmaaseik.be/nieuws/noors-aankomend-talent-oskar-espeland-in-greenyard-shirt
Link til Greenyard Maaseik: http://www.vcgreenyardmaaseik.be/home

Videoklipp fra lokaloppgjøret i cupen 2019/2020  mellom Torvastad IL (1.div) og Randaberg IL (Mizunoligaen)

 

Start typing and press Enter to search

nyhetsbilde ntnui koronakrig