Dommere under NM U17 2024 i Haugesund.

Under NMU17 i Haugesund, 11-14.april deltok 28 dommere. 18 dommer 2, og 10 dommer 3. Ekstra gledelig var det at hele 13 kvinnelige dommere deltok. Dette er aktive dommere som dømmer aktivt i lokal serie, og som deltar aktivt på NVBF sine arrangement.
10 av dommere deltar NVBF sitt D2-prosjekt, hvor det er dommere som ønsker å utvikle seg for å kunne ta neste steg på dommerstigen.

Alle dommerne fikk god oppfølging igjennom helgen. D2-prosjektet sine ledere – Jens Olav Rydningen og Bente Skaug var tett på dommerne. De fikk god hjelp av tidligere toppdommere Lars Rydland og Dag-Morten Skartlien.
Geir Dahle var dommerdelegert og organiserte dommergruppen på en stødig måte.

Dommere hadde flere møter, hvor de fikk faglig påfyll. I tillegg hadde dommer en sosial lørdagskveld. Alle dommere hadde god utvikling i løpet av dagene. Fire dommere ble plukket ut til finalene, (alle fra D2-prosjektet) og for første gang var det overvekt av kvinnelige dommere her.
Victoria Grandetrø og Frida S. Aune ledet jentefinalen på en utmerket måte. Velimir Petrovic og Hannah B. Aarønes tok hånd om guttefinalen på en utmerket måte.

Dette innlegget er skrevet av Jens Olav Rydningen, leder RDK Sydvest.

Start typing and press Enter to search