Juniorlandslag gutter var fornøyde med samling på TVN hvor det også var lagt inn en seanse med verdens beste sandvolleyballspillere og trenere!
Foto: Privat

6 landslagstrenere, flere foreldre og staben på TVN bidro til at 60 utøvere hadde noen gode treningsdager sammen.

Juniorlandslag gutter
Norges U20 landslag hadde samling 2.-5.oktober på TVN på Sand. Det ble tatt ut hele 20 spillere til samlingen. Vi fikk fortsette det gode arbeidet vi startet i august på Rønningen.
Landslaget er takknemlig til både TVN og Jon Eirik Liseth, Jetmund Berntsen og Øivind Marvik for at vi kunne ha samling på TVN i disse usikre tider. Det var en effektiv samling med mat, losji, gode anlegg og alt på samme campus.
I tillegg til mye balltrening, analyse, og teambygging fikk guttene en seanse med både trenerne og spillerne fra Beach Volley Vikings, som var på TVN samtidig som U20 landslaget. Trenerne Kåre Mol og Jetmund Berntsen, sammen med utøverne Anders Mol, Christian Sørum og Mathias Berntsen delte deres erfaringer fra volleyball på toppnivå med guttene. En stor takk til disse fantastiske ambassadører som tok seg tid å både snakke med og se treningene til U20 landslaget. Det betyr mye for våre unge utøvere.
Både trenerne og utøverne gleder seg til neste samling, som trolig finner sted i desember 2020 eller januar 2021.

 

Ungdomslandslag jenter

På hjemmearenaen til hovedtrener Hazel Perrens i Stavanger var 22 jenter , ass.trener Malin Skjelstad og flere foreldre samlet til 5 dagers samling.

Det ble lagt ned 18 timer trening. Balløktene hadde fokus på konkurranse, mottak, legg i overgang og flakk serve (hoppflakk), og det ble brukt tid på innlæring av god dynamisk oppvarming – samt strikkøvelser før øktene.
I tillegg ble det lagt inn basisøkter med fokus på koordinasjon, kjernemuskulatur, samt generell styrketrening for å danne et godt grunnlag til å tåle treningsmengden fremover. Takk til Tiril Døvre og Eirik Haukali som sydde sammen et flott opplegg for basis og styrketrening.

Spillergruppen bidro med matlaging og vasking, sammen med foreldre som sørget for gode rammer rundt samlingen. Vi ønsker spesielt å takke Rema 1000 Dusavik som sørget for god og næringsrik mat til morgendagens utøvere.

En stor takk til hjelp og støtte fra  foreldre og lokale bidragsytere slik at jentene fikk noen fine treningsdager i Stavanger.

Ungdomslandslag gutter

Landslag gutter ungdom hadde en flott samling i Vikersund 1. – 6- oktober. Vikersund IF stod for rammene og hadde skaffet innlosjering på Gausdal leirsted der alt lå til rette for en effektiv samling. Treningene ble gjennomført i Modumhallen. Frivillige fra Vikersund med Eirik Roness i spissen sørget for alt vi trengte både til matinnkjøp, varmmat og ekstra transport.
18 gutter fra sør til nord gjennomførte treninger, lagmøter, kjøkkentjeneste og klesvask med sterkt fokus og god innsats. Vi trenere opplevde utøvere med god sportslig fremgang under samlingen og har lagt vekt på å utvikling både på og utenfor banen. Guttene har fått med seg oppgaver for videre utvikling både personlig og fellesskapet og er spent på neste samling.
Det var sterkt fokus på smittevern under samlingen grunnet koronapandemien. Guttene holdt lokal treningsøkt for skolen og spilte treningskamp mot Vikersund IF. Harry Fagervold har erstattet Otte Bjelland i trenerteamet og sikrer en god videreutvikling av landslags satsingen.

En stor takk Vikersund IF og Eirik Roness for topp tilrettelegging og organisering av samlingen!

Start typing and press Enter to search