SITTEVOLLEYBALLSAMLING I TØNSBERG

For tredje gang inviterer Norges Volleyballforbund til sittevolleyballsamling – denne gangen i Tønsberg i samarbeid med Tønsberg VBK!

Samlingen skal være en møteplass der nye og etablerte spillere møtes på lik linje med fagpersoner, klubbledere og andre som ønsker å lære mer om sittevolleyball, eller ønsker å etablere et tilbud i sin klubb.

Det blir felles trening, læring og inspirasjon. Utøvere på alle nivå er velkomne og man trenger ikke å tilhøre en volleyballklubb for å bli med!

Sittevolleyball er en paraidrett, men i de aktive miljøene spiller utøvere med og uten funksjonsnedsettelser på samme lag. Sittevolleyball utøves sittende på gulvet, og det er derfor en forutsetning at man kan sitte på gulvet ved egen hjelp for å delta.

 

Opphold

Vi har reservert rom på Quality Hotell Tønsberg. Spesifikke ønsker eller behov når det gjelder overnatting blir spurt om i påmeldingen.

Treningene vil foregå i Barkåkerhallen. Det vil bli arrangert transport mellom hotell og hall for de som trenger det.

Utøverne som ønsker det, kan ha med ledsager. Alle påmeldte må være selvstendige med tanke på personlig stell. Ved behov for assistanse utenom aktivitet, bes utøvere å ta med egen ledsager.

For utøvere under 15 år må en foresatt eller kontaktperson være med på samlingen.

Smittevern

Vi vil følge de smittevernreglene som er gjeldene i forbindelse med Covid-19 på tidspunktet for samlingen. Vi forbeholder oss retten til å avlyse arrangementet dersom smitteverntiltakene blir innskjerpet.

 

Påmelding

Det er individuell påmelding til denne samlingen.

Meld deg på her: https://www.formpl.us/form/2033506068

Samlingen må betales før den er gjeldende. Link til betaling oppgis etter påmelding.
Påmeldingsfrist er mandag 11. oktober

Det settes et tak på 30 deltakere – først til mølla!

 

VI GLEDER OSS TIL SAMLING, OG HÅPER Å SE SÅ MANGE SOM MULIG AV DERE DER!

Vennlig hilsen Norges Volleyballforbund og Tønsberg VBK.

Start typing and press Enter to search