NVBF inviterer til Trener 2 kurs – del 2 i Oslo den 1. – 3. februar.

Målet med Trener 2 er å gjøre treneren i stand til å ha en helhetlig forståelse av treningsprosessen og ivareta utøvernes behov i et sosialt, spennende og trygt miljø. Trener 2 bygger videre på kunnskaper og praksis fra Trener 1, men det tilkommer også nye moment for at deltagerne skal utvikle sine kunnskaper og ferdigheter for å bli en mer kompetent «helhetstrener».

Mer om Trener 2 finnes på denne nettsiden: Trener 2


Praktisk informasjon om kurset:

– Tid: 1. – 3. februar 2019. Oppstart kl. 17.30 den 1. februar og avslutning kl. 17.00 den 3. februar.
– Sted: Oslo (Ullevål/Tåsenhallen)
– Kurslærer: Marcin Gaarden
– Forkunnskaper: Kursdeltagerne må fylle 18 år det året kurset starter og Norges Volleyballforbunds Trener 1-utdanning må være gjennomført og bestått.  Kursdeltagerne må kunne vise til at de kan virke som trenere for en relevant målgruppe innen seks måneder etter kurssamlingen.
– Krav: Det er obligatorisk oppmøte alle kursdager. I tillegg må deltagerne gjennomføre obligatorisk e-læring og praksis for å motta autorisasjon. DEl 1 av kurset må også gjennomføres for å få bestått kurs.
– Kursavgift: 1500,-. Dette inkluderer kursmateriell.
– Kost, overnatting og transport påkostes den enkelte deltaker.

– Påmelding gjøres ved å sende en e-post til [email protected]. I påmeldingen oppgis navn, fødselsdato, e-post, klubb og om det er klubb eller deltager som skal faktureres for påmeldingavgiften. Påmelding er bindende og deltagerne faktureres deltageravgiften i forkant av kurset.

Påmeldingsfrist 24. januar 2019

Spørsmål kan rettes til NVBF ved Line Busland, [email protected]

Velkommen!

 

Foto: J.T. Fossland

Start typing and press Enter to search

2019-nmr-frode-23 utviklingssamling-4-2019-skjeberg