Nok en gang har vi gjennomført en verdibasert webinaruke i januar, og nå klapper vi oss selv på skuldra og sier at vi har skapt en tradisjon.

Ikke uventet var det også i år AntiDoping Norge som dro flest deltagere, i et webinar med innhold alle aktive utøvere må kjenne til. Kursholder Siri Bynke er utrolig god til å få frem budskapet; forbudte stoffer fra dopinglista finnes i så mye mer enn hetteglass og sprøyter. Vi fikk også høre om det nye e-læringsprogrammet Ren utøver, og du kan lese mer om dette her: Ny Ren Utøver! – Norges Volleyballforbund

Vårt nyeste aktivitetstilbud Diamantvolleyball brer om seg, og i webinaret «Hvorfor diamantvolleyball? Derfor!» fortalte Blindheim IL Volleyball både om hvordan de rekrutterer, legger opp treninger og ikke minst om det nye grafiske tegnsystemet de har lagd. Vi lar oss imponere over den entusiasmen og innsatsviljen Maiken Vegsundvåg og Ida Kathrine Sæther legger for dagen og ønsker masse lykke til videre!

Webinarene Valgkomiteens arbeid og Årsmøtegjennomføring ble gjennomført; at deltagelsen er lav på slike kurs er i grunnen veldig gledelig – det finnes jo mange gode tips på blant annet Idrettsforbundets sider, og ingenting er bedre enn at disse blir brukt.

Konseptet webinar har kommet for å bli, og selv om vi alle nå bare har lyst til å komme oss ut og møte mennesker tror vi at den planlagte webinaruka i forbindelse med sandvolleyballsesongen allikevel blir noe av. Og uansett – vi ses til ny verdibasert webinaruke i januar 2023!

 

 

 

 

 

Start typing and press Enter to search