Barne- og ungdomstrenerkonferansen

NIF inviterer til barne- og ungdomskonferansen 2021

Velkommen til den andre Barn- og ungdomstrenerkonferansen den 30.-31. oktober 2021.

Barn- og ungdomstrenerkonferansen er et samarbeid mellom Norges Idrettsforbund og Norges Idrettshøgskole og retter seg spesielt mot deg som arbeider som trener og/eller trenerutvikler, uavhengig av idrett. Vi har invitert noen av landets ledende og mest innovative forskere på barne- og ungdomsidrett, talentutvikling og trening, og flere ledende trenere og trenerutviklere fra inn- og utland. Programmet består av seanser spesielt rettet mot enten barn 6-12 år eller ungdom 13-18 år.

NB!  På grunn av usikkerhet rundt smittesituasjonen er det bare frigjort 160 plasser, men NIH regner med å kunne legge ut flere billetter ila september måned. NIH vil også ha en reserveløsning med mindre parallelle sesjoner klare hvis de skulle måtte begrense antall i samme rom ytterligere.

Konferansen har til hensikt å gi trenere for barn og ungdom faglig påfyll med de beste eksempler fra praksisfeltet, ny forskning, utveksling av erfaringer og etablering av nye nettverk. Programmet er delt inn i plenumssessioner (Keynotes), og delte sesjoner mellom barn- og ungdomstrenere.

Det er ikke besluttet om programmet skal «streames» enda. Det er ikke fokus på paraområdet på denne konferansen, men det blir en egen «paratrener dag» i programmet 2022.

Les mer her: https://www.nih.no/om-nih/aktuelt/aktivitetskalender/2021/barne–og-ungdomstrenerkonferansen-2021/

TID OG STED

30.-31.oktober på Norges Idrettshøgskole i Oslo

Oppstart

Lørdag starter det faglige programmet klokken 09:30, men vi byr på litt snack, kaffe og te fra klokken 08:30. Vel møtt!

Påmelding

Påmelding

Ordinær pris: 990 kroner

Studentpris: 445 kroner

Konferanseavgiften inkluderer lunsj begge dager.

På grunn av smittevernsrestriksjoner er det en begrensning på 160 deltagere. Om restriksjonene reduseres kan vi åpne opp for flere plasser.  Hvis du ikke får meldt deg på, send en e-post til [email protected] og du blir satt på venteliste.

Vi følger hele tiden med på Oslo kommune sine smittevernstiltak og vil informere hvis vi må gjøre endringer på program eller antall deltagere. Om vi må redusere antall deltagere er det «førstemann til mølla som gjelder».

Foredragsholdere

Vi har fått med oss foredragsholdere som holder meget høyt nivå og vi kan blant flere nevne fellesforedragsholderne;

  •  «Flest mulig, lengst mulig og best mulig!» – Alf Ingve Berntsen – er idrettslærer ved Bryne videregående skole og UEFA A trener i fotball. Han har gjennom 30 år trent barn, ungdom, voksne, kvinner, menn og topp- og breddefotball.
  • «Gjør det bedre selv, om du kan!»  Johan Fallby – Idrottspykologisk rådgiver, Högskolan i Halmstad.
  • «Changing the game! A story about youth football in Stockholm” . James Vaughan og Mark O’Sullivan, AIK FC, University of Queensland og Sheffield Hallam University.

Videre bidrar toppforskere innenfor barn- og ungdomsidrett fra NIH, NTNU, Oslo Met, NIH/Sunn Idrett, Høyskolen i Kristiania/NIH og Universitetet i Oslo . Videre NIF sine kanoner Kristin Jonvik fra NIH/ NIF Sunnidrett og Jon Grydeland, NIF Trenerutvikling.

Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search