Valgkomiteens arbeid (webinar)

NVBF inviterer til webinar om Valgkomiteens arbeid i november

Valgkomiteen er av mange beskrevet som den viktigste komiteen, siden det er de som finner ressurspersonene som skal drifte idrettslaget framover. Å finne de riktige personene til styret er viktig, og hvordan skal man gå fram for å finne disse? Hvordan finne ut hva klubben trenger av kompetanse, og hvordan sette sammen et klubbstyre som ønsker å løfte klubben framover i takt med organisasjonen ellers?

Vi ser litt på hva loven sier vi må gjøre, vi kommer med «tips-og-triks» – og vi ønsker at deltagerne deler egne erfaringer/utfordringer med dette viktige arbeidet.

TID OG STED

Kurset vil foregå via Teams.

Mandag 23.november kl. 18.00-19.00

Praktisk info

Kursholder: Kate Sønstebø, klubbveileder NVBF

Passer for: nåværende og kommende valgkomitemedlemmer

Nedre aldersgrense: 13 år

Forutsetning for deltagelse: Som deltager på webinaret må du selv ha tilgang til pc/mobil som tillater deltagelse via Teams. Du må også selv kunne logge inn og benytte verktøyet slik at du får deltatt i webinaret.

Link til pålogging til webinaret sendes ut innen 23.november til oppgitt adresse i minidrett. Husk å ta en titt i din e-posts søppelbøtte hvis du ikke har mottatt mail fra NVBF i løpet av den 23.november.

 

Praktiske spørsmål knyttet til kurset rettes til NVBF ved avdeling utvikling og kompetanse: [email protected]

Pris

Kursavgift

Kursavgiften er 50 kr,-.

Kursavgiften betales direkte ved påmelding i idrettskurs.

Påmelding

Påmeldingsfrist: søndag 22.november kl. 17.59

Du benytter ditt eget brukernavn og passord ved innlogging. Du vil også finne kurset ved å logge inn på minidrett og søke på ordet «nvbf» under fanen kurs.

Påmeldingen er bindende.

Har du problemer med brukernavn og passord til minidrett vennligst kontakt NIF IT på 21 02 90 90/[email protected].

Vi gjør oppmerksom på at hvis det er klubb som skal betale kursavgiften må klubbleder melde på deltager. En veileder til hvordan dette gjøres finnes her: Veileder

Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search