Bedre arrangement (webinar)

NVBF inviterer til webinaret «Bedre arrangement» i november

Å ha arrangement på hjemmebane er dugnad med mening; å samle klubbens medlemmer og sammen bidra til at egne og tilreisende lag får en fin opplevelse er digg! Og – ikke minst, en super inntektskilde! Arrangement er så mangt, alt fra 3-lagsrunde i 3. divisjon til mini- og teen-turneringer med opptil 60-70-80 lag. Vi plukker fram noen fellesnevnere som er der uansett arrangementets art, og deltagerne oppfordres til å dele egne utfordringer og ikke minst de gode tipsene. NB! Vi kommer ikke inn på NM/tilsvarende store nasjonale arrangement.

TID OG STED

Kurset vil foregå via Teams.

Mandag 23.november kl. 20.00-21.00

Praktisk info

Kursholder: Kate Sønstebø, klubbveileder NVBF

Passer for: Styret + andre ressurspersoner i klubben

Nedre aldersgrense: 13 år

Forutsetning for deltagelse: Som deltager på webinaret må du selv ha tilgang til pc/mobil som tillater deltagelse via Teams. Du må også selv kunne logge inn og benytte verktøyet slik at du får deltatt i webinaret.

Link til pålogging til webinaret sendes ut innen 23.november til oppgitt adresse i minidrett. Husk å ta en titt i din e-posts søppelbøtte hvis du ikke har mottatt mail fra NVBF i løpet av den 23.november.

 

Praktiske spørsmål knyttet til kurset rettes til NVBF ved avdeling utvikling og kompetanse: [email protected]

Pris

Kursavgift

Kursavgiften er 50 kr,-.

Kursavgiften betales direkte ved påmelding i idrettskurs.

Påmelding

Påmeldingsfrist: søndag 23.november kl. 19:59

Du benytter ditt eget brukernavn og passord ved innlogging. Du vil også finne kurset ved å logge inn på minidrett og søke på ordet «nvbf» under fanen kurs.

Påmeldingen er bindende.

Har du problemer med brukernavn og passord til minidrett vennligst kontakt NIF IT på 21 02 90 90/[email protected].

Vi gjør oppmerksom på at hvis det er klubb som skal betale kursavgiften må klubbleder melde på deltager. En veileder til hvordan dette gjøres finnes her: Veileder

Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search