Foto: Trine Nessler Wichmann

 

Aker BP Sitcup 2024: KFUM Stavanger seirer i det femte årlige Stavanger Sitcup.

I helgen ble den femte årlige Stavanger Sitcup avholdt med et nytt navn og en ny hovedsponsor: Aker BP Sitcup. Arrangementet, som ble arrangert av KFUM Stavanger, ble et vellykket arrangement med spennende kamper og mye idrettsglede!

I tillegg til å markere den femte utgaven av turneringen, var årets Sitcup spesiell med besøket av Branko Mihorko, Presidenten i Paravolley Europe. Mihorko var på besøk for å inspisere fasilitetene i Stavanger med tanke på det kommende Europamesterskapet, som vil finne sted 19.-25. Mai neste år.

Turneringen var preget av intens konkurranse, og etter flere dager med spennende kamper stod KFUM Stavanger til slutt igjen som vinnere av Aker BP Sitcup 2024. Deres imponerende prestasjon ble hyllet av både publikum og deltakere, og laget demonstrerte enestående ferdigheter og samarbeid gjennom hele turneringen.

På andreplass fant vi Lavia fra København, som også viste seg å være formidabel motstand for konkurrentene. Tønsberg sikret seg tredjeplassen etter å ha levert sterke prestasjoner gjennom hele turneringen, mens Koll IL fikk en hederlig fjerdeplass. Med et blandet lag som aldri hadde spilt sammen viste de en veldig god progresjon gjennom turneringen, og desidert best humør blant alle lagene.

Med et vellykket arrangement og en spennende konkurranse, har Aker BP Sitcup 2024 nok en gang bidratt til å fremme idretten og samholdet innenfor sittevolleyball. Presidenten Branko Mihorko har troen på at EM i Stavanger og jobben som gjøres frem mot dette vil være med å løfte sittevolleyball i Norge og forhåpentligvis ha ringvirkninger i hele Skandinavia.

 

Se bilder fra helgen under:

Foto: Trine Nessler Wichmann

Start typing and press Enter to search