NIF inviterer til barne- og ungdomskonferansen 2021

Velkommen til den andre Barn- og ungdomstrenerkonferansen den 30.-31. oktober 2021.

Barn- og ungdomstrenerkonferansen er et samarbeid mellom Norges Idrettsforbund og Norges Idrettshøgskole og retter seg spesielt mot deg som arbeider som trener og/eller trenerutvikler, uavhengig av idrett. Vi har invitert noen av landets ledende og mest innovative forskere på barne- og ungdomsidrett, talentutvikling og trening, og flere ledende trenere og trenerutviklere fra inn- og utland. Programmet består av seanser spesielt rettet mot enten barn 6-12 år eller ungdom 13-18 år.

NB!  På grunn av usikkerhet rundt smittesituasjonen er det bare frigjort 160 plasser, men NIH regner med å kunne legge ut flere billetter ila september måned. NIH vil også ha en reserveløsning med mindre parallelle sesjoner klare hvis de skulle måtte begrense antall i samme rom ytterligere.

Konferansen har til hensikt å gi trenere for barn og ungdom faglig påfyll med de beste eksempler fra praksisfeltet, ny forskning, utveksling av erfaringer og etablering av nye nettverk. Programmet er delt inn i plenumssessioner (Keynotes), og delte sesjoner mellom barn- og ungdomstrenere.

Start typing and press Enter to search