NIF inviterer til barne- og ungdomskonferansen 2021

Velkommen til den andre Barn- og ungdomstrenerkonferansen den 30.-31. oktober 2021.

Barn- og ungdomstrenerkonferansen er et samarbeid mellom Norges Idrettsforbund og Norges Idrettshøgskole og retter seg spesielt mot deg som arbeider som trener og/eller trenerutvikler, uavhengig av idrett. Vi har invitert noen av landets ledende og mest innovative forskere på barne- og ungdomsidrett, talentutvikling og trening, og flere ledende trenere og trenerutviklere fra inn- og utland. Programmet består av seanser spesielt rettet mot enten barn 6-12 år eller ungdom 13-18 år.

NB!  På grunn av usikkerhet rundt smittesituasjonen er det bare frigjort 160 plasser, men NIH regner med å kunne legge ut flere billetter ila september måned. NIH vil også ha en reserveløsning med mindre parallelle sesjoner klare hvis de skulle måtte begrense antall i samme rom ytterligere.

Konferansen har til hensikt å gi trenere for barn og ungdom faglig påfyll med de beste eksempler fra praksisfeltet, ny forskning, utveksling av erfaringer og etablering av nye nettverk. Programmet er delt inn i plenumssessioner (Keynotes), og delte sesjoner mellom barn- og ungdomstrenere.

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search