Continental cup

For å kvalifisere seg til finalerunden av Continental Cup i Den Haag i Nederland måtte Norge sine lag få minst en 5. plass i helgens andre runde.

På herresiden endte det norske «nødlandslaget» dessverre på en 7. plass til slutt. Det betyr at Norge sine sjanser til å få med et ekstra herrelag til OL i Tokyo definitivt er ute. Tyskland vant turneringen i Madrid, og med til finalerunden i Den Haag blir også Spania, Ukraina, Tsjekkia og Hviterussland.

De norske damene imponerte med solide prestasjoner, og de klarte målet sitt om å bli topp 5. Norge var også veldig nær å komme seg til semifinalen etter at Emilie Olimstad og Ingrid Lunde slo Menegatti/Michieletto (Italia 1) i første kamp. Anne Guro og Sunniva tapte deretter, med minste mulige margin mot Italia 2, før Emilie og Ingrid dessverre ble slått i Golden match. Tyskland endte opp med å vinne hele turneringen, mens Italia endte på en 3.plass. Til finalen i Continental Cup kommer også Østerrike som ble nummer to, og Ukraina som havnet på fjerdeplass.

Gutta vant søndag sine siste kamper mot Sverige, mens det var Latvia Ingrid Lunde, Emilie Olimstad, Anne-Guro Hjortland og Sunniva Helland-Hansen slo i den avgjørende kampen for å sikre Norge den superviktige 5. plassen.

Finalerunden i Den Haag spilles 23-26. juni, og informasjon om den finner man HER