Det er ferietid og vi i NVBF administrasjon vil de neste ukene gå ut i ferie, noe som betyr at kontoret på Ullevål, og NVBFs øvrige lokasjoner, vil være sommerstengt i juli og frem til 7. august. Dette vil medføre noe forsinket responstid/behandlingstid på henvendelser. Vi skal gjøre det vi kan for å håndtere spørsmål og henvendelser så raskt det lar seg gjøre, men ber om forståelse for at noen henvendelser må vente til etter ferieavviklingen, og for øvrige henvendelser kan det ta litt lenger tid enn vanlig. Vi anbefaler alle å klikke seg inn på volleyball.no/facebook  og bruke søkefeltet for å finne svar.

IRK (Idrettens regnskapskontor) vil også ha sommerferie og hastebetalinger, utfaktureringer, utbetaling av tilskudd og andre lignende ting som kan vente vil IRK dessverre ikke ha nok kapasitet til å håndtere under ferien.

Henvendelser om arrangement og konkurranse, sendes til konkurranse@volleyball.noHenvendelser om kompetanse og utvikling, sendes til kompetanse@volleyball.noHenvendelser om sport (landslag) og generell administrasjon sendes til post@volleyball.no

 Volleyballforbundet ønsker alle våre medlemmer en riktig god sommer!

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search

Fra venstre; Sportssjef Matt van Wezel, landslagstrenere Elisabeth Eyde og John Walstad og NVBFs nye parakonsulent Øyvind Lie (oppstart 31. juli).