Når vi nærmer oss slutten av dette spennende året, ønsker Norges Volleyballforbund (NVBF) å sende en varm julehilsen til alle våre fantastiske spillere, trenere, dommere, tillitsvalgte og medlemmer.
Takk for et utrolig volleyballår som har begeistret oss og som legger grunnlaget for et minst like spennende 2024!

Med lengre dager og mer tid til refleksjon og tilbakeblikk har volleyball-Norge har mye å være stolt av. I løpet av året har vi opplevd imponerende prestasjoner og vekst. Med en økning på 9,35% har medlemstallet vårt nådd nye høyder, og vi er nå en stolt volleyballfamilie med 24.246 medlemmer.

Mol/Sørum holder stødig fast ved sin posisjon som nummer 1 på verdensrankingen, og våre stjerner M. Mol og J. Sunde tok hjem gull som Europamestre i sandvolleyball U22. Videre har hele 3 lag i volleyball (junior og ungdom) kvalifisert seg til andre runde av EM-kvalifiseringen.

Vi har ikke bare fokusert på prestasjoner på banen, men har også investert i fremtiden. Vår satsing på ungt lederskap gjennom Åpen hall- og Vi leder sammen-prosjektene for å nevne noen.

Mol & Sørum, VM Mexico 2023
Foto: Volleyball World

Administrasjonen vil, som så mange andre, bruke jula på å lade batteriene gjennom julen. Dette vil medføre noe forsinket responstid/behandlingstid på henvendelser. Vi skal gjøre det vi kan for å håndtere spørsmål og henvendelser så raskt det lar seg gjøre, men ber om forståelse for at noen henvendelser må vente til etter nyttår For øvrige henvendelser kan det ta litt lenger tid enn vanlig. Vi anbefaler alle å klikke seg inn på volleyball.no i julen.

NVBFs kontor på Ullevål vil ikke være betjent i romjulen, men [email protected] vil kunne ta imot henvendelser dersom noe haster.

Det siste året har også vært preget av spennende initiativer og arrangementer, inkludert oppstarten av landslaget i sittevolleyball, Diamant-seminaret og en rekord i antall lag i junior NM sandvolleyball med imponerende 462 lag.

NVBF har inngått samarbeidsavtaler med Aker BP og vi har lansert en egen filmkampanje som viser alle sider av sporten vår (videoer under). Vi har også signert avtale om EM i sittevolleyball, noe som ytterligere styrker vår posisjon i internasjonal volleyball.

Vi ser tilbake på disse høydepunktene og ønsker å takke alle involverte for deres engasjement og bidrag til fellesskapet. Vi ser frem til et enda mer spennende år i 2024 og ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår!

 Volleyballforbundet ønsker alle våre medlemmer en riktig god jul!

Acron Beach Festival Lillesand Aftermovie 2023

"Det unike med volleybal"

Hva betyr det å være et forbilde, med Christian Sørum

Innsats gjør en forskjell - viktigheten av dugand

Landslagssamling Sittevolleyball Stavanger - 2023

Start typing and press Enter to search