Hold Norge Rent og Norges Volleyballforbund inviterer dere til å bli med på ryddeaksjoner på strender og sandvolleyballbaner over hele landet.

NVBF har vært medlem av Hold Norge Rent i flere år, men nå tar vi samarbeidet ett steg videre. I forbindelse med årets sandvolleyballskoler vil vi kjøre ryddeaksjoner på strender og baner over hele landet.

Gjennom vinteren kan det ha samlet seg mye uønsket på banene våre, og vi ønsker selvfølgelig å spille på rene sandvolleyballbaner!

Bli med på årets ryddeaksjon!

I 2022 er det frivillighetens år og Hold Norge Rent ønsker derfor å få med enda flere ut på ryddeaksjoner gjennom året. Ta med klubben, familie, venner og andre frivillige og bli med på å plukke søppel for å ta vare på naturen. Det er estimert at det er 8 millioner tonn søppel som er på avveie i havet hvert år. Ved å delta på en ryddeaksjon bidrar man til å rydde opp søppel i tillegg til å lære mer om forsøpling.

Hvordan gjennomfører man en ryddeaksjon?

  • Planlegg et sted å rydde, gjerne i nærheten av volleyballbanen
  • Inviter med deg lagkamerater, venner og familie
  • Del ut hansker og avfallsposer/avfallssekker til de som skal rydde
  • Ha en plan for avfallshåndtering i samarbeid med det lokale avfallsselskapet

Ryddeaksjon kan være på din lokale sandvolleyballbane, på stranda der dere pleier å sette opp nett, eller andre steder som dere vet det er behov for opprydning.

NVBF kickstartet aksjonen

På stabssamling gjennomførte NVBF årets første ryddeaksjon på Sognsvann, hvor vi samlet over 10 søppelsekker med søppel! Nå oppfordrer vi klubbene våre til å bli med!

Start typing and press Enter to search