Datoen er 1.10.20. Over et halvt år er gått siden forrige kamp i Mizunoliga og 1.divisjon. Seriemestertittel, opprykk og nedrykk ble avgjort ved avstemning i Forbundsstyret. Drømmer om sluttspill, redsel for kvalifisering, forhåpninger om nye sjanser ble knust da statsministeren «stengte Norge» den 12.mars. Siden da har spillere, trenere, ledere, fans gått og lurt på når ting vil bli «normalt» igjen. Når kan vi komme i gang med den idretten vi elsker, dyrker, lever for? Og hva skjer når vi kan spille; blir det som før, eller….?

Til helgen får vi svar på de fleste av disse spørsmålene og mange, mange flere. For nå braker det løs!! Dommerne skal snart blåse til kamp i årets Mizunoliga og 1.divisjon. 38 lag, nærmere 550 spillere og trenere – for ikke å snakke om frivillige, støtteapparat og entusiaster – skal få lov til enda en gang å entre banen og slippe løs alle uforløste følelser, opplevelser, drømmer, redsler og forhåpninger de har båret på i disse månedene. For en herlig helg vi har i vente! For en utrolig anledning vi har å rive tilbake, gripe tak i og skape på ny hverdagen med VOLLEYBALL!!!

Men – realiteten tilsier at ting ikke blir «normale». Forbundsstyret og administrasjonen har måtte skape retningslinjer og vettregler for at det som skjer i hallen blir forsvarlig og innenfor det som det offentlige har bestemt. Vi får ikke fulle tribuner med «gærne» fans som skriker seg hese. Vi får ikke feire vunnet ball med masse kyss, klapp og klem. Vi får ikke lov til å håndhilse på dommerne, motstanderne og folk i hallen. Vi får ikke lov til annet enn å spille volleyball!! Og kanskje det er det som er viktigst, eller hva?

I likhet med sist sesong skal alle kamper i Mizunoliga streames. Så da blir alle sammen med på kampene selv om vi ikke er i hallen.
For de som vil se er det nødvendig med et abonnement hos Amedia. Har du abonnement og vil se kampene kan du finne linken på volleyball.no her.
Alle kampene med resultater og statistikk finnes hos på volleyball.no her.
I år vil man også jobbe for at kamper i 1.divisjon blir å finne hos Amedia,. Men foreløpig må man følge med via lagenes/klubbenes egne Facebook-sider, Youtube-kanaler og andre steder der kamper streames.

Da er det bare å se på kalenderen, sette av bra med tid i godstolen, finne frem den rette mat og drikke – og la seg rive med i årets toppvolleyball. Over 300 kamper kan dere følge med på, så det er nok av tilbud for alle og enhver.
I morgen følger vi opp dagens nyhet med noe tilbakemeldinger og spådommer fra lagene selv. Hvordan ser de på sesongen? Hvem vinner? Hvem rykker ned? Hvem blir årets overraskelse? Følg med.

Ha en fortreffelig volleyballdag!

Start typing and press Enter to search