Hvordan komme i gang med diamantvolleyball

NVBF i samarbeid med Stovner IL inviterer til webinaret “Hvordan komme i gang med diamantvolleyball?”

Diamantvolleyball er det nyeste aktivitetstilbudet i Norges Volleyballforbund. Tilbudet retter seg mot mennesker med psykisk utviklingshemming. Flere klubber har valgt å opprette dette tilbudet, men vi ønsker så klart enda flere. Stovner IL Volleyball v/John Walstad er en av klubbene som startet opp tidlig, og John vil fortelle hva de gjorde, hvordan de gjorde det og ikke minst hvordan de drifter diamantlaget sitt.

I tillegg vil utviklingskonsulent Silje Torberntsson i Norges Volleyballforbund fortelle om hvilke støtteordninger vi har for de klubbene som ønsker å etablere et diamanttilbud.

 

Norges Volleyballforbund gjennomfører årlig webinaruke i januar, april og november. I januar fokuserer vi på verdiene våre, i april settes søkelyset på den kommende sandvolleyballsesongen mens vi i november endrer innholdet litt mer fra år til år.

I 2021 er uka 15.-18. november satt av til fire ulike webinar med felles hovedoverskrift «Hvordan komme i gang med…». Hvert webinar varer 1 time, der de siste minuttene er satt av til spørsmål/diskusjon.

Alle webinarene finner du i kurskalenderen, og du må åpne det enkelte webinaret for å komme til påmeldingslinken.

TID OG STED

Kurset vil foregå via Teams.

17.november kl. 19.00-20.00

Praktisk info

Kursholder: John Walstad/Silje Torberntsson/Kate Sønstebø

Passer for: Styret og andre ressurspersoner

Innhold: Diamantvolleyball er det nyeste aktivitetstilbudet i Norges Volleyballforbund. Tilbudet retter seg mot mennesker med psykisk utviklingshemming. Flere klubber har valgt å opprette dette tilbudet, men vi ønsker så klart enda flere. Stovner Sportsklubb v/John Walstad er en av klubbene som startet opp tidlig, og John vil fortelle hva de gjorde, hvordan de gjorde det og ikke minst hvordan de drifter diamantlaget sitt.

I tillegg vil utviklingskonsulent Silje Torberntsson i Norges Volleyballforbund fortelle om hvilke støtteordninger vi har for de klubbene som ønsker å etablere et diamanttilbud.

Forutsetning for deltagelse: Som deltager på webinaret må du selv ha tilgang til pc/mobil som tillater deltagelse via Teams. Du må også selv kunne logge inn og benytte verktøyet slik at du får deltatt i webinaret.

Link til pålogging til webinaret sendes ut i løpet av formiddagen 16.november til oppgitt adresse i minidrett. Husk å ta en titt i din e-posts søppelbøtte hvis du ikke har mottatt mail fra NVBF i løpet av formiddagen 16.november.

 

Praktiske spørsmål knyttet til kurset rettes til NVBF ved avdeling utvikling og kompetanse: [email protected]

Pris

Kursavgift

Kursavgiften er 50,- kr.

Kursavgiften betales direkte ved påmelding i idrettskurs.

Påmelding

Påmeldingsfrist: Onsdag 16.november kl. 18:59

Du benytter ditt eget brukernavn og passord ved innlogging. Du vil også finne kurset ved å logge inn på minidrett og søke på ordet «nvbf» under fanen kurs.

Påmeldingen er bindende.

Har du problemer med brukernavn og passord til minidrett vennligst kontakt NIF IT på 21 02 90 90/[email protected].

Vi gjør oppmerksom på at hvis det er klubb som skal betale kursavgiften må klubbleder melde på deltager. En veileder til hvordan dette gjøres finnes her: Veileder

Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search