Hvordan komme i gang med teenvolleyball

NVBF inviterer til webinaret “Hvordan komme i gang med teenvolleyball?”

Norges Volleyballforbund gjennomfører årlig webinaruke i januar, april og november. I januar fokuserer vi på verdiene våre, i april settes søkelyset på den kommende sandvolleyballsesongen mens vi i november endrer innholdet litt mer fra år til år.

I 2021 er uka 15.-18. november satt av til fire ulike webinar med felles hovedoverskrift «Hvordan komme i gang med…». Hvert webinar varer 1 time, der de siste minuttene er satt av til spørsmål/diskusjon.

Alle webinarene finner du i kurskalenderen, og du må åpne det enkelte webinaret for å komme til påmeldingslinken.

TID OG STED

Kurset vil foregå via Teams.

Tirsdag 16.november kl. 19.00-20.00

Praktisk info

Kursholder: Lene Sauvik i Kolbotn IL Volleyball vil, sammen med datter Amalie (16) fortelle om hvordan klubben kom i gang med teenvolleyball, og ikke minst hvor viktig dette tilbudet er for spillerne. Lene sitter i styret i klubben, og har i flere år også vært lagleder.

Passer for: Styret og andre ressurspersoner

Innhold: Hvordan skal man jobbe i styret for å få til teenvolleyball? Hvorfor skal man ha teenvolleyball som et tilbud? Og hvordan opplever spillerne selv denne formen for konkurranseaktivitet? Kolbotn IL Volleyball har helt sikkert noen svar, og mot slutten av webinaret åpner vi for diskusjon.

Forutsetning for deltagelse: Som deltager på webinaret må du selv ha tilgang til pc/mobil som tillater deltagelse via Teams. Du må også selv kunne logge inn og benytte verktøyet slik at du får deltatt i webinaret.

Link til pålogging til webinaret sendes ut i løpet av formiddagen 16.november til oppgitt adresse i minidrett. Husk å ta en titt i din e-posts søppelbøtte hvis du ikke har mottatt mail fra NVBF i løpet av formiddagen 16.november.

 

Praktiske spørsmål knyttet til kurset rettes til NVBF ved avdeling utvikling og kompetanse: [email protected]

Pris

Kursavgift

Kursavgiften er 50,- kr.

Kursavgiften betales direkte ved påmelding i idrettskurs.

Påmelding

Påmeldingsfrist: mandag 15.november kl. 18.59

Du benytter ditt eget brukernavn og passord ved innlogging. Du vil også finne kurset ved å logge inn på minidrett og søke på ordet «nvbf» under fanen kurs.

Påmeldingen er bindende.

Har du problemer med brukernavn og passord til minidrett vennligst kontakt NIF IT på 21 02 90 90/[email protected].

Vi gjør oppmerksom på at hvis det er klubb som skal betale kursavgiften må klubbleder melde på deltager. En veileder til hvordan dette gjøres finnes her: Veileder

Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search