Hvordan komme i gang med minivolleyball

NVBF i samarbeid med SK Rival inviterer til webinaret “Hvordan komme i gang med minivolleyball?”

SK Rival har jobbet målrettet for å få i gang minivolleyball i klubben, og de har lyktes. Hva har de gjort, hvordan gjorde de det og hva gjør de framover?

 

Norges Volleyballforbund gjennomfører årlig webinaruke i januar, april og november. I januar fokuserer vi på verdiene våre, i april settes søkelyset på den kommende sandvolleyballsesongen mens vi i november endrer innholdet litt mer fra år til år.

I 2021 er uka 15.-18. november satt av til fire ulike webinar med felles hovedoverskrift «Hvordan komme i gang med…». Hvert webinar varer 1 time, der de siste minuttene er satt av til spørsmål/diskusjon.

Alle webinarene finner du i kurskalenderen, og du må åpne det enkelte webinaret for å komme til påmeldingslinken.

TID OG STED

Kurset vil foregå via Teams.

Mandag 15.november kl. 19.00-20.00

Praktisk info

Kursholder: SK Rival i samarbeid med klubbveileder Kate Sønstebø

Passer for: Styret og andre ressurspersoner

Innhold: SK Rival har jobbet målrettet for å få i gang minivolleyball i klubben, og de har lyktes. Hva har de gjort, hvordan gjorde de det og hva gjør de framover?

Forutsetning for deltagelse: Som deltager på webinaret må du selv ha tilgang til pc/mobil som tillater deltagelse via Teams. Du må også selv kunne logge inn og benytte verktøyet slik at du får deltatt i webinaret.

Link til pålogging til webinaret sendes ut i løpet av formiddagen 15.november til oppgitt adresse i minidrett. Husk å ta en titt i din e-posts søppelbøtte hvis du ikke har mottatt mail fra NVBF i løpet av formiddagen 15.november.

 

Praktiske spørsmål knyttet til kurset rettes til NVBF ved avdeling utvikling og kompetanse: kompetanse@volleyball.no

Pris

Kursavgift

Kursavgiften er 50,- kr.

Kursavgiften betales direkte ved påmelding i idrettskurs.

Påmelding

Påmeldingsfrist: søndag 14.november kl. 18:59

Du benytter ditt eget brukernavn og passord ved innlogging. Du vil også finne kurset ved å logge inn på minidrett og søke på ordet «nvbf» under fanen kurs.

Påmeldingen er bindende.

Har du problemer med brukernavn og passord til minidrett vennligst kontakt NIF IT på 21 02 90 90/support@idrettsforbundet.no.

Vi gjør oppmerksom på at hvis det er klubb som skal betale kursavgiften må klubbleder melde på deltager. En veileder til hvordan dette gjøres finnes her: Veileder

Nyeste innlegg

Samarbeidspartnere

Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP
Cloudnames Mikasport Mizuno Thon Hotels Norwegian Antidoping Norge Aker BP Aker BP

Start typing and press Enter to search