Minitreneren – Sandnes

NVBF og Sandnes VBK inviterer til Trener 1, modul 1 – minitreneren!

Minitreneren er det første og grunnleggende trenerkurset for deg som ønsker å trene barn i volleyball og/eller sandvolleyball. Kurset gjør deltageren i stand til å planlegge og gjennomføre treninger og konkurranser. Det er stor etterspørsel etter dyktige trenere, og for mange er dette kurset begynnelsen på en spennende trenerkarriere.

Kurset består av Modul 1 – minitreneren, og gjennomføres som to kurskvelder på hverdager i forbindelse med Sandnes VBK sine treningstider.

Les mer om minitreneren her: https://volleyball.no/product/minitrenern/

 

Praktisk info

Tidspunkt:

tirsdag 15.09 kl 1800 – 2100

fredag 18.09 kl 1700 – 2000

Sted: Giskehallen 2

Pris: 600,- og gjøres direkte ved påmelding i idrettskurs. Kost, overnatting og transport påkostes den enkelte deltaker.

Kursinstruktør: Arvid Wigestrand

Nedre aldersgrense er året man fyller 14 år.

 

Påmelding

Påmelding gjøres HER.

Påmeldingsfrist: fredag 11.09

Du benytter ditt eget brukernavn og passord ved innlogging. Du vil også finne kurset ved å logge inn på minidrett og søke på ordet «NVBF» under fanen kurs. Påmeldingen er bindende. Har du problemer med brukernavn og passord til minidrett vennligst kontakt NIF IT på 21 02 90 90/[email protected].

Vi gjør oppmerksom på at hvis det er klubb som skal betale kursavgiften må klubbleder melde på deltager via Idrettskurs. Dette gjøres gjennom å velge «søk» og velge person man skal melde på.

 

E-læring

Alle som deltar på Minitreneren skal gjennomføre tilhørende e-læringskurs.

E-læringskursene finnes via https://ekurs.nif.no/ – Trenerløypa – Trenerløypa nivå 1. Deltagerne på Minitreneren skal fullføre kursene “Trenerrollen” og “Barneidrettens verdigrunnlag”.

Ditt brukernavn og passord til minidrett benyttes for å få tilgang til e-læringskursene.

 

Praktiske spørsmål knyttet til kurshelgen rettes til NVBF ved avdeling utvikling og kompetanse: [email protected]

VELKOMMEN PÅ KURS!

Nyeste innlegg

Start typing and press Enter to search